Last news in Fakti

27 Март, 2018 16:58 26 969 18

Собственикът на "Дежа Вю" проговори за пребития охранител

  • охранител-
  • дискотека-
  • побой

Бизнесменът Кристиян Киров разкри пред Флагман.бг какво се е случило тази събота, около 4 часа сутринта, когато охранител в неговата дискотека „Дежа вю” е нападнат от група татуирани младежи, между които и пуснатия под гаранция Илко Паскалев.

Според Киров компанията влязла в дискотеката малко преди инцидента. Гардовете забелязали непристойното поведение на бургазлиите още на входа на заведението и веднага попитали шефа си дали да ги изведат навън.

„Не са стояли повече от 10 минути в заведението. Около 4 часа сутринта един охранител ги помоли съвсем учтиво да напуснат, защото бяха пийнали и се държаха грубо. На излизане, по стълбите, започна някаква безсмислена свада. Явно не им стана хубаво, че трябва да напуснат дискотеката. На входа няколко от тези момчета нападнаха в гръб един охранител. Успяха да го ударят в главата, преди останалите колеги да се намесят и да ги разтърват. Тук мога категорично да кажа, че никой от охранителите не ги е удрял или провокирал. Напротив, те се държаха много агресивно, сипеха закани и заплахи за убийство”, заяви Кристиян Киров.

Бургазлията, който е бивш полицай, а в момента развива мащабен бизнес, е категоричен, че няма да остави нещата да се разминат. Той е оказал пълно съдействие на органите на реда, предоставяйки видеозаписи на цялата ситуация и очаква прокуратурата и полицията да си свършат работата.

„Ще направя всичко възможно въпросните момчета, които тормозят целия град, най-после да си получат заслуженото. С мен се свързаха и собственици на други заведения, за да се оплачат от набезите им. Мога да гарантирам, че тези момчета повече няма да стъпят в „Дежа вю”. Не мога да си обясня от какво се страхуват колегите, защо все още не са взети мерки?”, отбеляза Киров.

Той остана изненадан, че след неприятната случка в ареста се оказали единствено Илко Паскалев, Яни Димитров, Жельо Тотев и Георги Стойков. Според собственика на дискотеката групата, която е нахълтала в заведението, е била от 7 мъже. Всички до един се държали много агресивно.

„Доколкото знам, трима от тях в момента се издирват. Битият охранител вече е по-добре и до няколко дни очакваме да се върне на работа. Има средни телесни повреди със сигурност, не знам защо обвинението е за лека телесна”, коментира собственикът на „Дежа вю”.

Кристиян Киров е категоричен, че случката няма да попречи на доброто реноме на заведението, което се слави като едно от най-сигурните в града.

Припомняме, че след светкавична акция още в събота сутринта в ареста се оказват Илко Паскалев, Яни Димитров, Жельо Тотев и Георги Стойков. Всички те обаче в момента са на свобода. Повдигнато е обвинение единствено на Димитров, но то е за лека телесна повреда. Бургазлията е пуснат тихомълком под гаранция от 1000 лв. Интересното е, че мярката е гледана от съда още на следващия ден, въпреки че Яни е задържан с прокурорско постановление за 72 часа. За заседанието не е уведомена нито една медия.

Малко по-късно днес трябва да стане ясно дали и останалите трима арестувани ще бъдат обвинени за побоя. Ако това се случи, не е изключено Илко да се върне зад решетките, след като в края на м. г. беше пуснат на свобода срещу 6 000 лв. от Спецсъда.

Според Специализираната прокуратура Паскалев е имал ключова роля в разбитата през миналото лято страховита наркобанда, съставена от ММА бойци. Професионални спортисти обаче сред 9-те задържани няма. Илко е един от двамата, които все още са без присъди по делото. Всички останали вече се признаха за виновни и сключиха споразумения със Специализираната прокуратура, включително и Георги Карчев-Карчо.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Няма прокуратура и съд за съжаление

    99 1 Отговор
    Сега да пребият съдията и прокурора, па да видим дали ще ги пускат така лесно!!
  • 2 Ежко

    85 2 Отговор
    Прокурора е за уволнение -не може правилно да квалифицира деянието!А колкото до тези, колкото по-рано ги поставят на инвалидни колички -толкова по -добре за цялото общество!Хем в бъдеще няма да вредят, нем ще бъдат много показателен пример за останалите пишман бангюги!
  • 3 riko

    87 5 Отговор
    Само господин Макаров знае как да се справи с тези седем примати. Това е най долната сган, защо изобщо такива хора са с родили за нищо не служат освен глупости да правят и да тормозат останалите. Ще си намерят майстора в най скоро време такова чуство имам, като не знаят с кой си имат работа келешите и къде се забъркват. Един от тях като изчезне безследно после другите ще си вземат поука и ще станат кротки агънца. На много лошо отива тази държава освен цигани и подобни изроди без един ден трудов стаж нищо свестно не остана.
  • 4 Gost

    41 5 Отговор
    Аз искам да кажа, че трябва да им се дадае шанс, да си понесат наказание, и после да допринесат за държавата и обществото. Да им се намерят подобаващи занимания за агресивните им натури и да се наблюдават. Трябва да знаят , кривнат ли .....край....инвалидната количка ги чака.
  • 5 Bocho

    35 2 Отговор
    Сключили сделка с прокуратурата кака ви звучи? Мафиот и споразумение къде????Сложи му 10 -15 години и да размишлява в затвора!!!!
  • 6 Бай Иван

    27 2 Отговор
    Само едно японско острие ще ги оправи ако ще и десет такива мутри да са ви на среща , като видят колко лесно им падат крайниците много бързо ще станат ниски колкото тревата !!!!
  • 7 Тото

    24 1 Отговор
    Тази измет направо в за крушим ...
  • 8 350000

    15 1 Отговор
    На сапун
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Робин худ

    14 1 Отговор
    Свиткаи те ги калаиката в главата на двама трима от групичката и всичко си идва на място само така с мутрите куршум и това е!
  • 11 Митака

    11 2 Отговор
    ...първо, отговорните затова, че тези лумпени са на свобода да ги лишат от права да практикуват и децата да им бъдат отнети с мотив че са лош морален пример и корупция!
  • 12 SsCskasofia

    4 4 Отговор
    То пък тия сораджйи все едно ме бият ей така хората за няма нишо и като се появят няколко по нахакани момчета и ги разкрият какви жени са и започва плача, хаха, мишкии и...
  • 13 Мечо

    0 12 Отговор
    Много злобни комплексари коментират гледам , това са нормални неща в нощния живот навсякъде по света но вие нежните души или такива дето не знаете какво е спорта зала сте като глудница улични помияри и джавкате от далечно и сигурно място когато минава вълк , така е , идете да тренирате бе ! Збили се , збили , набили и кво , тия момчета от охраната никога не са били някой , да ? По спокойно бе интернет маниаците

    Коментиран от #14, #15, #16

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 ежко

    12 0 Отговор

    До коментар #13 от "Мечо":

    Бравос!Ей това е смисъла на живота -боя!Хулиганстването...Ами като са такива големи биячи да се пробват в К1, ММА има ,клетки....Кеф ти бикс, кеф ти бий.Да ама не...Пикльовцита толкова могат,затова и не смеят да се пробват по състезания....Апропо -разгледах им профилите в фейса -кухи,та дрънкат!Неграмотни!За нищо не стават!По зле от малцинствата!Единствено проблеми ще създават и неи ще им плащаме масрафа.....

    Коментиран от #17

  • 16 ssss

    7 0 Отговор

    До коментар #13 от "Мечо":

    Само да ти кажа че пред нож и пистолет не играе никой, нито мма нито бокс нито карате. Не са безсмъртни тези боклуци дано в най скоро време си получат заслуженото. Един дол дренки са с циганите, паразити дето само пречат на другите и за нищо не служат и се правят на мъже като са цяла банда, а като са сами ги е страх някой да не ги набие.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Не мислете

    3 0 Отговор
    Няма смисъл да се говори за това. Те ще бъдат пуснати пак. Докато законите на страната ни не се подобрят тези хора ще бъдат недосегаеми. Убиваш човек хоп споразумение и вън. Никой не мисли за жертвите. Колко съдби са погубени. И съдията си гледа рушвета. На тези съдии имуществото трябва да се следи под лупа.