Last news in Fakti

6 Април, 2018 16:10 3 921 11

Още издирват избягалите затворници, показаха нови СНИМКИ

  • бягство-
  • затворници-
  • софийски затвор

СДВР разследва случая

Двамата, лишени от свобода, които осъществиха бягство на 3 април 2018 г. от Затвора София все още се издирват. Избягалите затворници са:

Радослав Колев, рецидивист, осъден на наказание лишаване от свобода в размер на 26 години, за убийство;

Владимир Стефанов, рецидивист, осъден на наказание лишаване от свобода в размер на 30 години, за грабеж, отвличане и опит за убийство на двама служители на МВР.

Образувано е досъдебно производство по чл. 297 НК /бягство на затворници/, като предмет на проверка са и действията на охранителния състав в Затвора София. По първоначални данни, бягството е извършено и чрез заплаха на дежурни надзиратели с огнестрелно оръжие, с което затворниците са разполагали, като по този начин са преодолени няколко поста в корпуса на Затвора София. На място в Затвора София бяха изпратени двама прокурори от СГП, като действията по разследването се извършват от СДВР.

СДВР призовава гражданите, които разполагат с допълнителна информация за издирваните, да сигнализират при гарантирана анонимност на тел. 112 или в най-близкото поделение на МВР.

От дирекцията предупреждават гражданите да сигнализират веднага, в случай че забележат двамата мъже. По данни на полицията те са агресивни, възможно е да са въоръжени и да окажат съпротива.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дам

    6 2 Отговор
    Къде са новите снимки, че тия ги видяхме миналия ден.
  • 2 9итг5

    5 6 Отговор
    погледнете им лицата,това са психопати.каквато държавата,такива и затворите и престъпниците
  • 3 Гост

    12 1 Отговор
    На следващите избори пак гласувайте Цецка да ви пази.
  • 4 Снимкар

    5 1 Отговор
    Няма нови снимки ако ги видя на живо бих им штракнал една снимчица на тези хубавци тъкмо ще имат нови снимки в нета.
  • 5 98989

    10 4 Отговор
    Въвеждане на ловци на глави,с парична награда за глава-1000000 лв,ще има светкавичен резултат
  • 6 Гост

    20 1 Отговор
    Аре аре,тоа единя обрал банка сигурно и отвлякъл две ченгета и му турили 30 години. а некви дебелаци газят деца и им дават по 3 евентуално. Евала на пичагата,треа бега по пътеките на бежанците в некоя друга държава. Дано не го хванат куките.
  • 7 Тротро

    6 1 Отговор
    Ако беше затвор нямаше да избягат , защото това е общежитие в центъра на София с охрана без права и техническо осигуряване на 100 години .
  • 8 Пею Шарлатанина

    3 2 Отговор
    А иначе полицаите и служителите на затворите искат по - големи заплати............започвам да се питам дали не трябва да вдигнат заплатата на чистачката...............ми тя свърши повече работа от всички взети заедно............Сега ще чуем гръмки коментари как родната полиция ни пази................само не знам от какво........сигурно от тях самите.
  • 9 goni

    2 0 Отговор
    Е! И за по-малка сума ще се свърши работа! Това е България!:) Стандартът е друг!:)
  • 10 месара

    1 0 Отговор
    още ли бе, ама не ги ли намерите вече, "самоубили се", след като не са "издържали на напрежението"? което няма да е лошо де, тая измет е крайно време да се "изчисти"!
  • 11 Иванов

    1 1 Отговор
    Този в дясно, ако не го хванат може да израсне като килър. Има заложби.