6 Май, 2018 15:40 2 049 5

Наш майстор на банкоматни кражби е арестуван в Африка

  • банкомат-
  • банкоматни кражби-
  • африка

Санданчанинът Мартин Д., известен в курортния град като "царят" на обирите на банкомати с фалшиви карти, е арестуван в Африка. Той е задържан в туристически остров при опит да източи банкомат. Преведен е в затвор, който се намира на остров край бреговете на централна Африка, съобщи struma.com.

Новината за "неуловимия" Мартин е най-коментираната тема в ъндърграунда на курортния град. Той работи с картите от години, но никога не е осъждан, независимо, че е залавян с пластики, нужни за работата му.

Преди няколко години е бил задържан в Македония, но е успял да избяга. Арестуван е и от полицията в Сандански, но все се е измъквал от дела. Работил е с бушони, които са горели вместо него, разказват запознати. В последните няколко години Мартин променил тактиката си, бил вълк единак, работил съвсем сам и най-вече в отдалечени туристически дестинации.

В началото на април заминал в чужбина и вероятно дни по-късно е арестуван.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Темидец

    17 1 Отговор
    Сега ще има пак:моля ви умирам тук,нека външно министерство да ни помогне!Хайде сега яж тия черни неща там ,наигра ли се ?
  • 2 Е СЕГА

    15 1 Отговор
    ЩЕ ВИДИ ОТВОРКОТО КОН БОБ ЯДЕ ЛИ В АФРИКАНСКИ ПАНДИЗ...
    ЩОТО Е ЗАРАДИ ТАКИВА МЕКЕРЕТА ,,БЪЛГАРИН "В ЧУЖБИНА Е МРЪСНА ДУМА...
    И СТРАДАТ И ЧЕСТНИТЕ И ПОЧТЕННИ ЛЮДЕ..
    А В БЕГЕТО ГИ ГАЛИМ С ПЕРЦЕ ,ЧЕ ИМА И ТАКИВА ДЕТО ИМ СЕ ВЪЗХИЩАВАТ...
    АМА ТАМ ЧАЛЪМИТЕ МУ НЯМА ДА МИНАТ ,АКО И ДА Е АФРИКА...
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 кокото

    2 0 Отговор
    острова е Малабо, Екваториална Гвинея, патладжаните там ще му скъсат десятката
  • 5 народ

    0 0 Отговор
    Това е лицето на Бьлгария по света