12 Май, 2018 18:50 9 686 17

"Гадове мръсни" за един от най-известните и мастити адвокати у нас заради Катя Лерца

  • катя лерца-
  • съд-
  • марин марковски

Една от най-обсъжданите теми в Пловдив през тази седмица бе жалбата на Катя Лерца срещу наложеното й от Окръжния съд в града под тепетата наказание от лишаване от свобода от 2 години и 4 месеца. Вчера казусът бе разгледан от Апелативния съд. След приключване на заседанието камерата на Plovdiv24.bg стана свидетел на много грозни сцени, за някои от които писахме снощи.

Двата лагера - този на прегазения и убит на място полицай Делян Палазов и другия - на шофьорката на джипа, не крият отрицателните си настроения едни към други. "Гадове мръсни" чу по свой, а явно и по адрес на клиентката си, защитникът на Лерца Марин Марковски.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бако

    98 8 Отговор
    той тоя дебел мазник ще си го намери ...свиня грозна ,мазна и отвратителна !!!
  • 2 Иванов

    97 3 Отговор
    Знаете ли как в България се става мастит адвокат? С връзки разбира се, сдушваш се с висши съдии и започваш да им носиш мангизи. Тогава и започваш да печелиш дело след дело. Клиентите те търсят и сами слагат пачките на масата, само и само да отърват затвора. Търсят те и разни тикви и шлифери и пак ти кихат яки кинти. А ти вземаш за себе си половината, а другите ги носиш където трябва. За лицето на снимката мога да кажа само едно, ако има Ад, то е заради такива като него безскруполни и безпринципни нехора.
  • 3 безполезно

    67 2 Отговор
    Фльорца и нейната рода са изключително нагли, такива затвор не ги оправя, защото нито, ще се поучат и превъзпитат, нито покаят особено с тази нищожна присъда !
  • 4 Будалата

    42 2 Отговор
    И ква стана тя сега. Затова като се минава през циганска махала се кара бавно че раздават правосъдие на място. Иначе с мазен адвокат може да откачиш затвора.
  • 5 Шпек народен

    46 1 Отговор
    Тази убиица трябва да лежи.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 ПЕПИ КАКВА Е ТАЯ БИРА МА...?

    35 0 Отговор
    Дебелата адвокат ще си получи заслуженото в това спор няма много се надявам да е по скоро. И той и сина му са по нисши и от червеите. Ще се радвам и аз както предишният коментар, ако и в неговото семейство се случи нещо лошо пък да видим кого ще защитава дебелата УЯДЕН. Ана него лично му пожелавам да го удари масивен инсулт да се изкриви като сух клон и да е на легло без да може да помръдне до края на дните си, които му пожелавам да са дълги и мъчителни. Каквото си е заслужил по начина по който е живял и защитава убийци и всякаква палач. И на края някой убиец, който е защитавал да ПРЪСНЕ главата на сина му.
  • 8 Шансу Имамов

    6 30 Отговор
    А ушевия къв шнур търси по средата на платното,има правила при спиране които ушевия не е спазил,помислил се е за безсмъртен се едно е два чифта топарлаци .
  • 9 К.К.

    15 1 Отговор
    С това затлъстяване от години добро не го чака.
  • 10 Голям прос

    35 1 Отговор
    Без значение дали се лежи или оцелява във Сливенския затвор, тази наглата трябва да лежи. Още повече, че наруши втори път закона след убийството. Боклуци!
  • 11 Цар Вул

    4 11 Отговор
    Не разбирам защо плюете по г-н Марковски?На него МУ ПЛАЩАТ и той си върши работата!!Ако нямаш пари ТИ НАЗНАЧАВАТслужебен адвокат,
    за да кажат после,че всичко е законно!На него също му плащат,но като ти изпратят някой "некадърник"си гориш отвсякъде!Имах такъв случай!Ами,че тая/назначената/беше по добра и от прокурорчето/което пък беше по график и не беше писало обвинителния акт!!За тая ,която съдя не мога да кажа/виновна,невинна/,защото не съм в курса на нещата!Но за полицая важи същото/ако не е спазил Инструкциите,Правилника и ЗДП!/Жалко за децата!Жена му ще си намери друг,ама децата не ще си намерят втори роден баща!Нека не забравяме делото на оня /Ставийски/,убитите и ранените от него и каква присъда получи!Не е виновен"ТОЗИ КОЙТО ЯДЕ БАНИЦАТА,А ТОЗИ,КОЙТО МУ Я ДАВА"!!
  • 12 qqqqqq

    15 0 Отговор
    КУРУМПИРАНА СЪДЕБНА СИСТЕМА - това е.
  • 13 Димитров

    2 0 Отговор
    Предлагам г-н Васил Божков за МИНИСТЪР на Щастието.Всички други министерства да се затворят
  • 14 Суйо

    0 5 Отговор
    Марковски е много добър адвокат. За разлика от другите в гилдията, има медийни изяви и защитава теза чрез формиране на обществено мнение. Нестандартен приьом, който очаквам да става все по-актуален в страната.
  • 15 Юлиян

    0 0 Отговор
    НА ТОЗИ ДЕН СЕ ПРЕОБЪРНА ЖИВОТА .И НА ОЩЕ ЕДНО СЕМЕЙСТВО .СЕМЕЙСТВОТО НА КАТО ЛЕРЦА.
  • 16 Дилян

    1 0 Отговор
    "Интересно ми е, ако полицая нямаше семейство и близки, това сваля ли вината от Лерца, понеже тезата за опечалените роднини се тиражира упорито срещу Лерца, все едно е виновна, че полицая е застанал на пътя на джип, който видимо се движи доста бързо!"
  • 17 Пачо

    0 0 Отговор
    бълхатия !!! Срамувам се че съм бългатин ..