11 Февруари, 2012 18:19 3 978 0

Още четирима дилъри удари акция "Чук"

  • чук-
  • дрога-
  • мвр
Още четирима дилъри удари акция "Чук" - 1
Снимка: БГНЕС

Столични полицаи задържаха още четирима, издирвани в хода на операция „Чук”, която вчера разби група за разпространение на наркотици. С постановление на прокуратурата за 72 часа са задържани В.Г.-Фъркуша /37-годишен/, Д.А. –Дани Геренския /28- годишен/, Г.Г. –Гочо Бургаския, /29- годишен/, Л.С.-Любчо Каратиста /22- годишен/, съобщават от пресцентъра на МВР.

Фъркуша е известен на полицията за грабежи и кражби, осъждан е за кражби. Геренския криминално проявен за хулиганство. Гочо Бургаския е известен на органите на реда за закана за убийство и нанасяне на средна телесна повреда, а Любчо Каратиста– за нанасяне на средна телесна повреда. 

При операция „Чук“, проведена вчера под ръководството на Софийска градска прокуратура, бяха задържани членовете на организирана престъпна група за разпространяване на кокаин и марихуана.

Четиримата бяха обявени за издирване. По време на акцията от жилищата им бяха иззети електронни везни, пластики от сим карти, кафемелачка с полепнал бял прах, раница с голям брой полиетиленови пликове с остатъци от бяло прахообразно вещество, бучка с вещество, реагиращо на кокаин, метална лъжица и заготовки, използващи се за разфасоване и пакетиране на дрогата.

С издирването и задържането на четиримата, с мярка „задържане” за 72 часа са вече 11 души от групата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА