Last news in Fakti

17 Юни, 2018 11:20 2 872 3

Ограбиха лекоатлетка и модел на стадион в Пловдив

  • карин околие-
  • обир-
  • пловдив

Карин Околие е наричана следващата Ивет Лалова

24-годишната лекоатлетка Карин Околие от София стана жертва на грабеж на 10 юни в Пловдив. Пред служители на Второ РУ тя разказала, че около 18-19 часа на писта за бягане, намираща се в стадион „Пловдив” са й били отнети маратонки марка "Nike", раница, в която имало мобилен телефон марка "IPhone 7", къси панталони, спортен екип „Nike”, спортен тефтер и несесер с козметични принадлежности. В раницата имало и черно портмоне с лична карта, свидетелството за управление на мпс и контролен талон, регистрационен талон, дебитна карта и сумата от 200 лева.

Образувано е досъдебно производство, предприети са действия за установяване автора на посегателството.

Екзотичната красавица Карин Околие е признат лекоатлет, блогър и един усмихнат и щастлив човек. Наричана още следващата Ивет Лалова, тя бяга 100 м, 200 м и понякога 400 м. Има 2 национални рекорда в зала и е печелила редица състезания.

Карин е „микс” от нигериец и българка. Баща й е роден в Нигерия, но тя е отрасла и живее тук в България.

Освен заниманията със спорт, чаровницата работи като фотомодел и има собствен блог.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 mediator37

    18 0 Отговор
    Това добре говори как правителството се справило с криминогенната обстановка в страната. След излагацията с Пелов, нищо няма да ни учуди.
  • 2 Бенц

    8 0 Отговор
    Нали има камери или няма кой да се занимава с ДРЕБОЛИИ, те се занимават с сериозни неща....
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.