Last news in Fakti

19 Юни, 2018 17:50 2 129 3

49 г. общо затвор за брутален побой

  • джоно младенов-
  • иво тилков-
  • момчил милчов

Съдът е уважил и гражданския иск в размер на 200 000 лв.

49 г. общо затвор за брутален побой - 1

По внесен от Софийска градска прокуратура (СГП) обвинителен акт, Софийски градски съд (СГС) постанови осъдителна присъда спрямо три лица, извършили опит за убийство по хулигански подбуди.

Джоно Младенов, Иво Тилков и Момчил Милчов. са предадени на съд, затова че на 09 ноември 2013 г. в София, на ъгъла на ул. „Цар Самуил” и ул. „Пиротска“, в съучастие като извършители, по хулигански подбуди, са направили опит да убият Г.Д., като му нанесли множество удари с ръце и крака в главата, като деянието е останало недовършено поради независещи от извършителите причини – на пострадалия била оказана своевременно висококвалифицирана медицинска помощ.

Във въпросната вечер около 19,30 часа тримата извършители нападнали без видима причина непознатия за тях пострадал в района ул. „Пиротска“ и му нанесли побой.

При опитите на случайни минувачи да помогнат на пострадалия и да преустановят престъпните им действия, тримата извършители насочили агресията си към тях.

Пострадалият получил разстройство на здравето временно опасно за живота, изразяващо се в тежка черепно – мозъчна и лицево – челюстна травма, контузия на главен мозък и счупване на челюстта.

След проведено съдебно следствие, съдът призна тримата подсъдими за виновни по повдигнатите им обвинения и постанови Иво Т. да изтърпи наказание „лишаване от свобода“ за срок от 18 години, Джоно М – за срок от 16 години , а Момчил М.- за срок от 15 години.

Наказанията следва да бъдат изтърпяни при първоначален „строг“ режим.

Съдът е уважил и гражданския иск в размер на 200 000 лв.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 етно граф

    17 1 Отговор
    Обаче, когато цигани убият българин се разминават с мъмрене.
  • 2 Истината

    13 1 Отговор
    18 години за побой ...а за убийство 2.5...значи който няма пари да лежи..отделно ако бяха мигранти цигани или други пак по малко..съда е расистки и се цели тотално смачкване на българите
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.