Last news in Fakti

18 Декември, 2017 22:30 2 061 3

Подсъдим за жесток побой избяга от правосъдието

  • иво тилков-
  • побой-
  • георги димитров

Софийският градски съд обяви за издирване единия от подсъдимите за жестокия побой над 28-годишния Георги Димитров в центъра на София през 2013 г.

32-годишният Иво Тилков е обявен за издирване на 6 декември т.г., след като не се е явил на второ поредно заседание пред градския съд, съобщиха за Дир.бг от пресцентъра на СГС.

Магистратите са отнели в полза на държавата паричната гаранция в размер на 5000 лева на Тилков и са променили мярката му за неотклонение в "задържане под стража".

Следващото заседание по делото е на 6 февруари 2018 г.

По неофициална информация подсъдимият е оставил писмо в пощенската кутия на родителите си, в което им пише да не се притесняват за него.

Иво Тилков, Джоно Младенов и Момчил Милчов са обвинени в опит за убийство по хулигански подбуди на 28-годишния Георги Димитров в центъра на София. На 9 ноември 2013 г. трима мъже нападнаха и пребиха жестоко на ул. "Пиротска" младия мъж, който е от шуменско село и е известен като Метин, защото го помислили за имигрант. Преди да го пребият, нападателите нахлули в пансион, обитаван от нелегални имигранти. Изпочупили вратите, но чуждите граждани успели да ги изблъскат.

След побоя Димитров бе настанен във Военномедицинска академия в критично състояние с тежка черепно-мозъчна травма. Лекарите успяха да спасят живота му, но и до днес здравословното състояние на младия мъж е влошено.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Брат ми

    15 0 Отговор
    Избягал??? Не,не може да бъде. Уникално тъпа държава. Цял свят ни се смее,а ние продължаваме да обясняваме колко сме велики и как тук е центъра на света.
  • 3 БАЙ МИЛЕ

    4 0 Отговор
    И ГАЛЕВИТЕ ТАКА ДУХНАХА.....

    ХВАНИ КЬОРАВИЯ,ЧЕ МУ ИЗВАДИ ОЧИТЕ....

    😅😆