Last news in Fakti

15 Февруари, 2012 11:34 4 367 3

Убиха мъж при масов бой в Правешко

  • масов бой-
  • правешко-
  • меле-
  • убит мъж

Сериозно пострадал в мелето е и 43-годишният брат на загиналия

Убиха мъж при масов бой в Правешко - 1
Снимка: БГНЕС

10 души са задържани в Районно управление на полицията в Правец за изясняване на случая, съобщават от МВР

През изминалата нощ, около 23.00 часа, избухнал скандал между две враждуващи групи от правешкото с. Джурово. Участниците в инцидента запивали през целия ден и късно вечерта се спречкали. Под влияние на голямото количество алкохол скандалът бързо прераснал в масов бой.  33-годишен мъж от едната компания е бил удрян с твърд предмет и ранен смъртоносно с нож. По първоначални данни смъртта му е настъпила вследствие на  остра кръвозагуба.

Назначена е съдебно-медицинска експертиза. Сериозно  пострадал в мелето е и 43-годишният брат на загиналия. Мъжът е транспортиран  в лечебно заведение със сериозни травми от нанесения му побой.

На местопроизшествието незабавно пристигнали оперативни групи на областната дирекция и РУП - Правец. 10 души са задържани за изясняване на случая.

Разследващите полицаи работят по няколко версии. По първоначална информация  стара вражда между двете групи, в комбинация с употребения алкохол, са в основата на кървавата драма.

В момента криминалистите провеждат разпити на очевидците на инцидента с цел установяване на извършителите, както и за изясняване на съпричастността на задържаните към престъплението.

Разследването се извършва под наблюдението на прокурор от Софийска окръжна прокуратура.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тони

    1 0 Отговор
    Някои хора като се напият се чудят с кого да се сбият, ако няма бой вечерта им няма да придобие смисъл.
  • 2 гъци

    1 0 Отговор
    това са били роми (4ернокожи) демек м....ли.

  • 3 Реалиста

    0 0 Отговор
    Ми какво от това. Да се бият като им е толкова пипето. Пък ако са били цигани жалко за това, че пострадалите са толкова малко трябвало е всичките да отидат курбан.