28 Юни, 2018 17:21 2 766 4

Избягалият арестант се предаде сам в Монтана

  • арестант-
  • пловдив-
  • бягство

Предаде се избягалият на 26 юни от Трето районни управление в Пловдив арестант Петър Петров. Той е отишъл в полицията в родния си град Монтана с адвокат. Това съобщиха от Апелативната прокуратура в Пловдив. Той е задържан за 72 часа.

Петър Петров успя да се изплъзне от конвоиращите го полицаи във вторник сутринта, след като го оставили да отиде в необезопасена тоалетна на втория етаж на полицейското управление.

Петров е родом от Монтана. Залавян е многократно с хероин и марихуана. Криминално проявен е.

Сега ще му бъде повдигнато обвинение и за бягството от ареста.

Ако бъде доказана вината му в съда – за притежанието на наркотици го заплашва затвор от 2 до 8 години, а за бягството – друга присъда до 3 години затвор.

Шефът на пловдивската полиция ст. комисар Атанас Илков започна дисциплинарна проверка в 3 РПУ и заяви, че ще наложи строги наказания на виновните, тъй като бягството станало възможно след груби нарушения на полицейските служители.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БЕН ГАЗАРА

    2 2 Отговор
    Къде го ЧУКАШ КЪДЕ СЕ ПУКА ТЪРСИ МУ ТАЛАРИТЕ У ПЛОВДИВ
  • 2 дончо

    8 2 Отговор
    Ама как така?Нали милицията беше завардила всичко?
  • 3 Цеко сифоня

    4 2 Отговор
    То ся пак ше избега, те пак ше го търсат, той пак ше се предаде,. После пак ше избега, те пак ше го търсат, той после пак ше.... Е, от време на време може и да се разберът да го фащат чат-пат.
  • 4 ЕЖК

    1 0 Отговор
    Жал ми е за момчето :( Какъв престъпник е това!? Ако беше циганин, който е убил някой дядо, да са го пуснали под гаранция, ама то... :(