Last news in Fakti

30 Юни, 2018 18:27 15 333 13

Арестуваха сина на Йоско Костинбродския

  • йоско костинбродския-
  • иван йосифов

Иван Йосифов се занимава с рекет и дрога

Арестуваха сина на Йоско Костинбродския - 1
Иван Йосифов

ГДБОП арестува сина на Йоско Костинбродския – Иван, за рекет и дрога. Младият мъж и още десетина негови авери са били изненадани в различни градове на България в четвъртък привечер, пише „Телеграф“.

Новината потвърдиха от МВР. Подозрението е, че Иван и останалите мъже участват в банда, която опитвала да наложи монопол на наркопазара в столицата, споделиха антимафиоти. В същото време от Йоско Костинбродския няма и следа като той се води за издирване от зимата на 2014 г.

Иван Йосифов и аверите му били следени месеци наред. Те влезли в полезрението на спецченгетата с опитите си силово да се наложат на пазара на наркотици в столицата и да са монополисти. Бандата имала няколко разклонения, сочат оперативните данни на МВР. Едни били биячи, други – рекетьори, трети се занимавали с пласиране на дрога, обясниха криминалисти.

Не е ясно точно каква е била ролята на сина на Йоско – дали на тартор или на ръководител на рекетьорската бригада. Трепърва прокуратурата ще решава какви обвинения да повдига на Йосифов-младши и останалите задържани. Иван беше арестуван и преди няколко години за убийството на свидетеля Хрисим Хрисимов, но после беше освободен поради липса на доказателства.

Йоско Костинбродския е легендарен подземен играч. Задържан е многократно не само у нас, но и в Гърция. Обвинен е за тартор на бандата за мокри поръчки Килърите 4. Преди да бъде изправен пред спецсъда обаче, Костинбродския избяга. Преди години той също духна, но беше открит в Солун. След като го екстрадираха ав България, Йоско постоя известно време и отново изчезна. Заедно със суна му Иван и верния му приятел Богьовеца бяха обвинени в група за дрога и грабежи. Йосиф Йосифов има и една оправдателна присъда в съдебното си досие. Тя е за атентата срещу Киро Японеца през 2003 г.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Шарлатанче

    46 0 Отговор
    Е. Ми то кръвта вода не става, какъв друг да стане. Хубаво е сега, това младо дърво да се изкорени с корените, ама тя наща управа е една.
  • 2 гост

    15 2 Отговор
    Оставете го на момчето да видим дали ще задмине баща си по заслуги !!!
  • 3 vasik atanasova

    0 5 Отговор
    йоско си е един от най големите
    ген ген казали хората
    тегли го
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Дебела тояга

    23 0 Отговор
    Докато има такива екземпляри тази смешна страна ще буксува още 1000 години.
  • 6 Гошо

    15 3 Отговор
    Пак хората на Боко Мутрата

    Коментиран от #10

  • 7 Края им се вижда

    16 0 Отговор
    Ей боклуци, това да не ви е деветдесетте години, рекет на това гладно време, само 9 мм в тъпите ви кратуни, нещастни същества.
  • 8 АНОНИМЕН

    7 0 Отговор
    АМИ ЩЕ ГИ ОСЪДЯТ .ТЕ СЪДЯТ КВАРТАЛНИ МИШОЦИ .КОИТО СИ ИГРАЯТ НА АПАШИ И ПОЛИЦАИ,И ТЕЗИ ДЕТО НЯМАТ ПАРИ ДА СИ ПЛАТЯТ
  • 9 Ключа от бараката

    12 0 Отговор
    Когато няма правосъдие а корумпирани ченгета и политици има един "инструмент" с оптичен мерник,който решава проблемите-безпристрастно!
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 ДА МУ СЕ НЕВИДИ

    9 0 Отговор
    ПРОКУРАТУРАТА ЩЕ РЕШАВА КАКВИ ОБВИНЕНИЯ ДА ИМ ПОВДИГНЕ , АМИ КАК БЕЗ ОБВИНЕНИЯ ГИ АРЕСУВАХТЕ , КАКВИТО И ОБВИНЕНИЯ ДА ИМ ПОВДИГНЕТЕ В СЪДА НЯМА ДА ИЗДЪРЖАТ ВАШИТЕ ОБВИНЕНИЯ ,САМО ПРАВИТЕ ТЕАТЪР НА НАРОДА , АКО ТОВА КОЕТО ЧЕТЕМ Е ИСТИНА ДО СЕГА ДА БЯХА ВЕЧЕ ОСЪДЕНИ
  • 12 ИВАН

    8 0 Отговор
    Едно време, ченгетата нахълатаха у дома да ми държат сметка защо не съм работил, кой ме е издържал - за двете филии хляб ми правеха сметка, а сега карат коли, живеят като милионери - ама всичко е законно - няма в какво да ги обвинят.
  • 13 КАЛДЪРМЪША

    0 1 Отговор
    Е и ДА МУ😠 ОБЕЛЯ ДВА КАРТОНЯ ЯЙЦА