1 Юли, 2018 19:50 10 059 11

Петима пропели срещу сина на Йоско Костинбродския

  • йоско костинбродския-
  • иван йосифов

Поне петима авери на сина на Йоско Костинбродския са пропели срещу него. Те са станали свидетели срещу бандата за дрога и рекет.

Иван Йосифов и още дузина мъже от Костинброд и страната бяха закопчани при акция на ГДБОП в четвъртък вечерта.

По оперативни данни те искали да наложат монопол над наркопазара в София. Имали отделна група за рекет, друга за пласиране на наркотици, трети били биячи и наказвали провинилите се дилъри, пише "Телеграф".

Ролята на сина на Йоско Костинбродския била да ръководи бандата, споделили свидетели в хора на разследването.

Самият Йоско се подозира, че е дърпал конците на групата чрез сина си.

Костинбродския беше обявен за издирване през февруари 2014 година. Той е обвинен за тартор на бандата за убийства "Килърите 4".

Както той, така и синът му Иван са арестувани многократно за рекет, дрога, кражби, грабежи и убийства. В биографията си Иван има и задържане за разстрела на свидетеля Хрисим Хрисимов.

Тъй като обаче не бяха открити достатъчно доказателства, Йосковския син беше пуснат от ареста.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 РОМ

    43 6 Отговор
    Който живее греховен живот няма да наследи Божието царство.Всички мръсни бизнеси,далавери,наркотици,измами,рекети,побоища,и прочие престъпления,водят до ада при демоните.Бог ви обича хора.Отвърнете се от тези грехове,и търсете Бога.Само при Бог има вечен живот,и благочестив начин на живеене в този свят.Бог да пази вас и вашите семейства АМИН.

    Коментиран от #8, #9

  • 2 Бат Коче

    43 5 Отговор
    Род мастии,който живее на гърба на обществото,бащата безумно дрогиран,погуби човешки животи,да мрът и двамцата,пожелание
  • 3 съдията дред

    21 3 Отговор
    И в крайна сметка, файда никаква, печелят само наркоразпространителите в София, щото няма да им се мешат хорат на Йоско, който въпреки, че се издирва, дърпа яко конците, то не са конци, ами корабни въжета.
    Уж всички са пропели, но доказателства отново ЛИПСВАТ и бандитите са пуснати по живо по здраво!
    Каква е поуката от цялата история?
    Бягайте от Кенефистан, нещата няма да се променят, и след 20 години Йоско ще дърпа конците, а ние ще плащаме на едни хора да ни "пазят".
    Махайте се от Бълхария, докле е младост!

    Коментиран от #4

  • 4 Селянин

    2 5 Отговор

    До коментар #3 от "съдията дред":

    10 плюса и нито един минус...то е за тва си ева майката положението. Един човек от телевизора ви го каза. Беше нещо като, "днес всички тръгнали нанякъде, било по-хубаво, по-уредено. Е, добре де, то не е било винаги така, направили са си го..". А вие? ?? Бягайте да бягаме...че и кенеф било!!! Вярно, по-добре изчезвай, те плъховете първи напускат кораба.!
  • 5 Gost74

    6 1 Отговор
    Да живеят мишките с камери в храстите ...Само за това ставате мишлета ...За фотографи....

    Коментиран от #11

  • 6 Трагедия...

    1 2 Отговор
    Странно Полицията хваща едни дилъри избирателно след като настъпят нечии други дилъри от обкръжението на Мафиотското Управление в страната.!
    НЕ ТРЯБВА ЛИ ВСИЧКИ ДА СА В ПАНДИЗА!?
    Демокрация, който както си плати!
    Трагедия Бьлгари ТРАГЕДИЯ!
  • 7 Трагедия...

    2 0 Отговор
    Странно Полицията хваща едни дилъри избирателно след като настъпят нечии други дилъри от обкръжението на Мафиотското Управление в страната.!
    НЕ ТРЯБВА ЛИ ВСИЧКИ ДА СА В ПАНДИЗА!?
    Демокрация, който както си плати!
    Трагедия Бьлгари ТРАГЕДИЯ!
  • 8 отговора е труден

    4 1 Отговор

    До коментар #1 от "РОМ":

    Приятелю, това трябва да го кажеш а Иванчо Костинбродския! И на шибаните законотворци, защото те гласуват законите, а те са пълни с оправдателни вратички за такива като Йоско и сина му. Ако ЛАПАЧИТЕ Цецо, Боко, КурНелия, Лютви,..... и останалите бяха гласували: При доказано участие на лице, в грабеж, насилствен рекет, отвличания на лице движима чужда собственност и кражба чрез фалшификацкя и рекет на недвижима чужда собственност, нанасяне не при самозащита на побой на друго лице... се полага от 3 до 5 години висене на въже над басейн пълен с крокодили или бели акули и ограда от 5 метра!, тогава полицаите като го хванат, адвокати, прокурори и съдии няма къде да шикалкавят и да го пускат. Виновни са и законотворците до един от 1989 г. и досега. Аз така ще гласувам закона но мафията назначи Боко Тиквата, а не иска да се оправи за нас живота. Твоят Бог не е справедлив, да знаеш. Много невинни души бяха ограбени, осакатени, убити от изроди, а той с нищо не им помогна. Какъв е тоя Бог, който гледа равнодушно как изроди бият, убиват, ограбват невинни, а пръста си не мърда да изтрепе озродите? За какво ми е този Бог? Заради такъв Бог невинни пищят от хилядолетия, а изроди богатеят и се хилят. Нашият прабългарски Бог бе справедлив - за крадци, рекетьори, измамници = смърт! Затова такива като Йоско и сина му са живи, хиляди кат Боко Тиквата лапат наготово милиони и несинни пищят от такива. Все тоя ваш Бог, дето прецаква невинни
  • 9 Отговора е труден

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "РОМ":

    И това, което преди малко описах е мого. Оскъпява бюдета. Като стане мутра дадео лице и го хванат, няма нужда от разтакаване, затвори! Просто разстрол и се оправя, няма кой да храни 3-5 години един бандит....! Системага д изкривена отдавна. Бог не помага тук, трябва АК, може и Колт, Глок, Узи.....
  • 10 ЛОВЕЦ

    2 1 Отговор
    И НЕ КАЗВАЙТЕ ЧЕ МВР МЕ СИ ВЪРШИ РАБОТАТА А СЕГА ДА ВИДИМ ПРОКОРАТУРАТА КВО ЩЕ НАПРАВИ
  • 11 КАТ

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "Gost74":

    Много готино изглеждаш зад волана...другия път се усмихни, че снимката да стане художествена