1 Юли, 2018 12:16 6 379 4

Безследно изчезналата Цветелина била известна бизнесдама (СНИМКА)

  • издирвана-
  • цветелина георгиева

Изчезналата преди дни 43-годишна Цветелина Георгиева е бизнесдама. Жената е в неизвестност от 15 юни.

Проверка показва, че жената има на свое име фирма, регистрирана на адреса си в кв. „Младост“, която при регистрацията ѝ е вписана с широк кръг от дейности, пише "Телеграф".

Съпругът и синът ѝ са имали дружество за проектиране, изработка и монтаж на ПВЦ на същия адрес. Справка в имотния регистър показва, че жената си е купила апартамент заедно със съпруга си в Шумен през 2003 г., който 2 г. по-късно продали и се преместили в София.

Цветелина Георгиева е висока около 170 см, с дълга, руса коса и кафяви очи. Била е облечена в сини дънки, червена тениска, светлосиньо дънково яке и обута с еспадрили.

Умоляват се всички, който имат информация за издирваната, да се обадят на тел.112, 02/9828760, 02/9828731 или в най близкото районно управление на МВР.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 смях

    22 4 Отговор
    Избягала с любовника си,защото забременяла от него.
  • 2 Въжара

    15 0 Отговор
    Добре изглежда за тази възраст
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.