1 Юли, 2018 21:01 2 770 2

Превъртял мъж потроши селски пазар

  • потрошен-
  • пазар

Мъж от Хайредин е вдигнал накрак посред нощ служителите на реда в Монтанско, съобщиха от полицията. Той буйствал, като заплашвал хора и трошал каквото му се изпречело пред очите.
Сцената се разиграла между 2 и 3 часа миналата нощ в района на кооперативния пазар във Владимирово, на метри от кметството. 30-годишният К.В. от врачанското село извършил непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и проявил явно неуважение към обществото, казаха от МВР.

По незнайни причини мъжът започнал да обръща метални каси на пазара, разбутал и стойка за велосипеди. След това той насочил агресията си към околните кофи за боклук, като обърнал контейнер и изкъртил циментиран кош. Когато тръгнал да троши метален портал, около него се събрали жители на селото, които се опитали да го усмирят. Вместо това, К.В. започнал да сипе закани и заплахи към тях.

На мястото бил изпратен екип на полицията, който щракнал белезниците на агресивния мъж. След това той е тикнат в ареста, където имал 24 часа да усмири страстите си.

По случая е образувано досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 пост

    1 0 Отговор
    ''заведи ме в някоя квартална кръчма
    и поръчвай...''
    ''... и се бий заради мене...''
    -така ли беше чалга - хита?
  • 2 Милошевич

    2 0 Отговор
    А що не е счупил две три полицейски тикви като е толкоз силен,тъка и тъка е тръгнал да чупи?!