Last news in Fakti

5 Юли, 2018 12:42 3 288 15

Арестуваха държавен чиновник, карал надрусан

  • кокаин-
  • държавен чиновник

Високопоставен държавен чиновник от престижна институция бе арестуван след употреба на кокаин, докато шофирал лъскавото си "Ауди" А8 в идеалния център на София. Това разкриха пред Блиц очевидци на конфузната ситуация, а информацията бе потвърдена и от разследващи.

Служителят бил засечен от полицейски патрул от отдел Тежки пътно-транспорти произшествия към столичния КАТ.

На униформените направило впечатление, че шофьорът на немската лимузина криволичи опасно по пътя и на няколко пъти се разминал с катастрофа.

Полицаите спрели нарушителя и първоначално го тествали с дрегер. Пробата се оказала отрицателна, последвал тест за употреба на упойващи вещества, който показал, че водачът шофира с високо съдържание на кокаин в кръвта.

Чиновникът се опитал да се измъкне от случая и показал служебната си карта. С което, обаче си вкарал жесток автогол, защото служителите на отдел Тежки пътно-транспортни произшествия не се впечатлили и го откарали в ареста.

През последните месеци зачестиха случаите на заловени с дрога водачи. Сред тях са общественици, синове и дъщери на баровци, разносвачи на пица, таксиметрови шофьори и журналисти.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 продължавайте

    39 1 Отговор
    Сега този държавен служител трябва да го разследват от къде има излишни пари за кокаин ! 101% ще го изхващат в някакви корупционни схеми ! И после ни говорете, че държавата не се управлява от "мутри" !!!
  • 2 гост

    45 1 Отговор
    Ауди А8 и нашмъркан с кока, на държавна работа, мечтата на всеки бабаит. Корупцията се е пропила навсякъде, дори и чистачките се назначават с подкуп.
  • 3 Боцман

    29 0 Отговор
    Името,името,името ??????
  • 4 Чурулик чурулик

    11 0 Отговор
    Лески и четата загинаха за да ни яхнат нашите и да се друсат
  • 5 Еееее!

    17 0 Отговор
    Не мога да повярвам!!!
    Една искра светлина в тъмата!
  • 6 Rrrr

    16 0 Отговор
    Във фейс бук пише ,че се казва Николай Маринов бил шеф във МЗХ
  • 7 цанко

    9 1 Отговор
    Е чукнал си е някой тлъст бонус що да не се назоба за награда?!
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 АНОНИМЕН

    10 0 Отговор
    И НАРКОМАНИТЕ ЛЕЖАТ В ЗАТВОРА ,ЩОМ Е НАДРУСАН ЗНАЧИ ШМЪРКА ЗДРАВО ,ВИНАГИ СЕ ЧУДЯ КЪДЕ ОТИВА НАРКОТИКА КОЙТО ХВАЩАТ ,АМИ И НЕГО СИ РАЗПРЕДЕЛЯТ ,,АМИ ТО ТАМ ВСИЧКИ СА ДРОГИРАНИ ,А ЩЕ НИ УПРАВЛЯВАТ ,А БРИФИНГ НЯМА ЛИ ,ЧЕ МИ СТАНАХА БРИФИНГИТЕ ЛЮБИМИ ,АКО НЕ ВИДЯ БРИФИНГ НЕ МОГА ДА ЗАСПА
  • 10 Стойко

    2 0 Отговор
    И какво от това...ще се окаже друго. С оня голям шеф от пожарната дето го заловиха какво стана - изписаха му веждите - още е началник, даже е на двойна хранилка - взима и пенсия и заплата. Не будалкайте хората с глупости.Гарван гарвану око не вади. Законите са за електората, за тях е врата у поле...само будалите да минават от там.
  • 11 радев

    2 0 Отговор
    от къде пари за такава кола!?
  • 12 цоле

    2 0 Отговор
    кам ги сега прокурорите министрите бопаджиите....
  • 13 На гости

    3 1 Отговор
    Шефът на Държавен фонд „Земеделие” Живко Живков е! Вкички журналисти ги е страх да споменат кой е! А прокурорите и катаджиите, са се втурнали да го спасяват, по нареждане на Борисов, като го скриват отвсякъде!
  • 14 АНОНИМЕН

    0 0 Отговор
    Е ИМАЛО ГОСПОД ,НАРКОТРАФИКАНТИТЕ ПОЧНАХА ДА ПРАВЯТ ФАЛОВЕ , ТОВА НЕ ГО КАЗАХ АЗ ,СПОМНЕТЕ СИ КОЙ ГО КАЗА ,И ПОСЛЕ ,ЦВЕТАНОВ ВСЕ СЕ ХВАЛИ ,ЧЕ БОРЯТ ОПГ ,А ТЕ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ КЪДЕ БИЛИ ,ЗА ТОВА ЛИ СИ ВДИГНАХА ЗАПЛАТИТЕ ,ДА ИМАТ ЗА НАРКОТИЦИ , А БЕ ТО ЗА ТЯХ СА БЕЗПЛАТНИ , АЙ СЕГА ДА ВИДИМ ,ТОЗИ ЩЕ ГО ПРАТЯТ ЛИ В ЗАТВОРА ,ОТ КЪДЕ ГАИ КУПУВА ,КОЙ ГО СНАБДЯВА ,АЙ МВРЕТО ЧАКАМЕ БРИФИНГ ,А БЕ ТО ВСИЧКИТЕ СА ЗА ОЗЕТО ,ЕГАТИ ,АКО БЕШЕ НЯКОЙ ОБИКНОВЕН ДО СЕГА ДА БЕШЕ ВЪТРЕ , НА ВСЕКИ ТАКЪВ ХВАНАТ ТОЙ МОЖЕ И НИВИЧКА С КОНОП ДА ИМА НЯКЪДЕ КОЙ ЗНАЕ--- ПРОТЕСТИ ТРЯБВАТ ,
  • 15 Съвест гражданска

    5 0 Отговор
    Ами да, то май се оказа истина, че е човек от Земеделието и там всички са надрусани. Ама се оказа май не онази мишка Н.Маринов, а по-голяма котка Ж. Живков на ДФЗ, блазя им на земеделците, ще започнат и те да смъркат, като гледат как се управляват и разпределят евросупсидиите😅😅😅