Last news in Fakti

9 Юли, 2018 17:34 2 073 2

Прокуратурата се зае с мистериозната смърт на охранителя в НС

  • даниел тасев-
  • охранител

Ще бъде проверена и документацията на фирмата, в която е работил Даниел Тасев

Софийска градска прокуратура (СГП) образува досъдебно производство за смъртта на Даниел Тасев, 25 г., открит в шахта на строеж в сградата на Народното събрание, пл. „Княз Александър Батенберг“ № 1.

Първоначалната версия е за причиняване на смърт по непредпазливост поради незнание или немарливо изпълнение на занятие.

Разследването е възложено на следовател от СО-СГП, който е извършил оглед на местопроизшествието.

С постановление на наблюдаващия прокурор от СГП е назначена съдебно-медицинска експертиза за установяване причината на смъртта. Ще бъде проверено спазването на трудовото законодателство и изискванията за безопасност на труда, както и документацията на фирмата, в която е работил Даниел Тасев, ще се изискат записите от видео-наблюдението и др.

Процесуално-следствените действия по случая продължават.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Санде

    6 0 Отговор
    Партийният дом е прокълната сграда!
  • 2 Гост

    3 1 Отговор
    Никой не допуска възможността да е възникнало спречкване и да е бил хвърлен в шахтата. Печеленето на време от заинтересованата страна говори, че има нещо гнило в цялата работа. В тази сграда и преди и сега всичко става скрито покрито.
    Бог да прости бедното момче.