Last news in Fakti

11 Юли, 2018 16:23 4 329 4

Приключи разследването срещу Десислава Иванчева

  • десислава иванчева-
  • подкуп-
  • разследване
Приключи разследването срещу Десислава Иванчева - 1
Снимка: БТА

Специализираната прокуратура приключи разследването за корупция срещу кмета на столичния район „Младост“ Десислава Иванчева, заместник-кмета Биляна Петрова и бившия кмет на общината Петко Дюлгеров.

На 9 и 10 юли 2018 г. прецизираните в хода на досъдебното производство обвинения бяха предявени на всеки от тримата, съобщиха от държавното обвинение.

От днес започва предявяване на материалите по делото на обвиняемите и защитата им. След това, в най-кратки срокове, Специализираната прокуратура ще внесе в Специализирания наказателен съд обвинителен акт.

Тримата обвиняеми по делото бяха задържани на 17 април в София след получаване на 70 000 евро подкуп. Разследването продължи по-малко от 3 месеца.

"Предвид високия обществен интерес към досъдебното производство, както и наложената от ръководството на Специализираната прокуратура политика на откритост пред обществото за работата на институцията, публикуваме в прикачени файлове предявените постановления за привличане на лицата в качеството им на обвиняеми, след заличаване на съдържащите се в тях лични данни", допълват от прокуратура.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Младост 1

    11 11 Отговор
    Тая кукумявка още ли неса я вкарали в затвора.?
  • 2 среднощен

    10 0 Отговор
    Часът на "истината"...и на Марковски!?
  • 3 marquise

    6 2 Отговор
    Очаквам поредното фияско с яловото обвинение на прокуратурата. А сетне данъкоплатците да му мислят. Те ще платят масрафа на прокуратурата.
  • 4 Вulgar

    3 4 Отговор
    500000evro халал да са и и ги харчи с радост.пумия.искам да дам на майки и 2лв за адвоката марковски.сега итой ще я цака с хонорари и като я вкара в яки борчове ще я остави да си избива присъдата на спокойствие.това и заслужава алчницата в сливенския да лиже циганки и после да ги пере.