Last news in Fakti

1 Август, 2018 14:24, обновена 1 Август, 2018 14:30 7 195 32

Приеха Иванчева в болница, „окована като Ханибъл Лектър“ (ВИДЕО)

  • десислава иванчева-
  • петър кърджилов-
  • младост

Изследват бившия кмет на "Младост" за тумор на хипофизата

Приеха Иванчева в болница, „окована като Ханибъл Лектър“ (ВИДЕО) - 1
Стопкадър: Facebook

Отстраненият от длъжност кмет на столичния квартал „Младост” Десислава Иванчева беше приета в болница. Това стана ясно от публикация в официалния ѝ профил във Facebook. Видеото е снимано от бившия пиар на "Младост" Петър Кърджилов. На него се вижда как Иванчева е с белезници.

На профила на Иванчева е публикувано съобщение, според което тя е приета за една седмица с цел да се изследва тумор на хипофизата ѝ, който има от две години.

Според съобщението с Иванчева и Биляна Петрова се държат като с опасни престъпници. Публикувано е и видео, на което се вижда влизането на Иванчева в болницата.

Вижте във видеото как е окована Деси Иванчева - като Ханибал Лектър, само маската са пропуснали, но пък я бяха наплашили достатъчно, като ѝ бяха забранили да говори”, защитават я от профила ѝ във Facebook.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Инкогнито

    83 17 Отговор
    Добре дошли в държавата на ГЕРБ !
  • 2 Гаргамел

    85 7 Отговор
    Пълен цирк...а дебелия шопар кога?

    Коментиран от #8, #24

  • 3 Борис

    68 6 Отговор
    Тая кифла с пагоните поне докатоя снимат трябваше да спре да шляпа джуките с тая дъвка ?Смешния министър на мвр да им пусне поне клип с държанието на полицай в Германия ,Англия или откоято и да е нормална държава.

    Коментиран от #19

  • 4 Хаха

    42 2 Отговор
    И маска искаме...
  • 5 Адвокат Марковски

    26 35 Отговор
    Настоявам незабавно да освободите Иванчева от ареста! Записала се е за участие в конкурс за мис Вселена.
  • 6 Доктор Пешо

    23 42 Отговор
    Необходими са пълни изследвания,за да се установи дали крадливата фризьорка не страда от сърцебиене в петите.
  • 7 Вальо

    16 30 Отговор
    На тази злобна кукундрела й хлопа дъската.
  • 8 Дебелия шопар

    11 6 Отговор

    До коментар #2 от "Гаргамел":

    Гаргамел,не бързай! Първо трябва да източа повече пари от тази откачалка.Спре ли да ми плаща,залепвам се за друг голям крадец.
  • 9 Иванчева

    9 27 Отговор
    Обещавам ви че щом влезна в Сливенския,незабавно ще спра презастрояването в затвора! Ще поканя всички ви на протестния митинг.
  • 10 Супер!

    16 31 Отговор
    Ето така трябва ,!!!това крадливо племе това заслужава!!!с белезници а парите к,оито краде и после ще живеее по бахамите ,какво?!!малко и е та изкръмка да излезне на светло там в килията и е мястото и на другите в неиния отбор!
  • 11 Мишлев

    25 33 Отговор
    Горкото Деси като яди кифтетата и пи 50 годишното уиски и беше добре а сега била подкована. Да я обесят направо за назидание на всички други като нея.
  • 12 Тодоров

    53 8 Отговор
    Това не са служители на МВР, а на ПРОВОСЪДИЕТО - ГДИН (вероятно Главна дирекция за изтърпяване на наказанията). Но това оковаване - пълен абсурд. Обикновено се прилага към изключително опасните престъпници, серийни убийци и осъдените на смърт. Не съм се интересувал дали Иванчева вече е осъдена и с каква присъда, но ако не е - ето още един повод България да бъде осъдена в Страсбург и Цецка Цачева да плати от джоба си.

    Коментиран от #20, #28

  • 13 Ноне

    51 8 Отговор
    Много сметки на крадливите гербери е объркала тая нещастница!
  • 14 Шулц

    52 6 Отговор
    А бе те убийците не ги връзват толкова бе тая я изкараха престъпника на века,според мене тия вериги са прекалени
  • 15 Иван царският син

    49 1 Отговор
    В този вид искам да ги видя всички от парламента и министерствата, най-вече министъра на вътрешните работи. А този полицай, който се старае да прикрие веригите й - да не прави забележки. Той е изпратен, за да я придружава, а не да командва репортерите.
  • 16 вчрешдса

    43 6 Отговор
    Вече и на кокошките е ясно, че е накисната и сега разиграват гнусно театро с нея за назидание на други, които дръзнат да се изправят срещу мафията.
  • 17 Коментар

    17 4 Отговор
    Ако Тя е ВИНОВНА ЗА СТРОЕЖА НА 3 БЛОКА ЛИДАЛСКАТА ГРАДИНКА В МЛ 3.
    ИЗОБЩО НЯМА ДА Я СЪЖАЛЯВАМ.
    ИСТИНАТА ЩЕ СЕ РАЗБЕРЕ.
    НО НЕ ОТ МЕДИЙТЕ.ИСТИНАТА ВИНАГИ НАСТИГА ИЗМАМАТА
  • 18 Джуган

    44 5 Отговор
    За да я разкарват окована като Джон Дилинджър и да я показват, сигурно е невинна. Ако беше престъпник досега да е на свобода.
  • 19 Пешо

    27 0 Отговор

    До коментар #3 от "Борис":

    Трябва да си много тъп за да не разбереш, че полицията няма нищо общо с охраната на хора под юрисдикцията на съдебната власт. Цецка е министъра!
  • 20 Да или на

    14 1 Отговор

    До коментар #12 от "Тодоров":

    Главна дирекция охрана на съдебната власт. Ама някой не прави разлика между полицай и надзирател. Иначе са много компетентни.
  • 21 Герберан

    24 3 Отговор
    Явно строителната мафия е много бясна.Дали някой ще посмее да каже , кой тлъст з....к се е почувствал прецакан ?
  • 22 йоза

    33 3 Отговор
    за убийство са на свобода пълен цирк с вериги закопчана това ли е най страшният престъпник

    Коментиран от #25

  • 23 Гадове са

    29 2 Отговор
    Не знам дали е взела подкуп, но много по голямото и престъпление е че не е кмет на ГЕРБ. Мафията не прощава.
  • 24 Джуган

    16 0 Отговор

    До коментар #2 от "Гаргамел":

    Кой от тримата шопари? Всъщност напоследък се появи и четвърти, но засега се води кандидат-шопар.
  • 25 Stefko 88

    13 1 Отговор

    До коментар #22 от "йоза":

    Ми да нали не дава да се строи. :) Ти приятелю правиш ли сметка хората на Бойко набили толкова инвестиции в строежи колко губят с всеки ден....50 бона са нищо и половина в сравнение с загубите. Затова я и нагласиха помниш ли разказа наЧудомир с болните прасета и ветиринаря ? Е брат ми за съжаление нищо не се е променило.
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Биде

    12 0 Отговор
    Де да имаха същата смелост към една купчина криминално проявени мутри , които бързаха да ги пуснат от ареста за да „лекуват” знайни и незнайни болежки,а те духваха където си поискат. А за нечуваните мерки за сигурнист мога да им пожелая да ги прилагат към всички арестувани от тук на татък или Иванчева е арестанта на 30летието
  • 28 СссереМ

    4 9 Отговор

    До коментар #12 от "Тодоров":

    Ти килим ли искаш да и разпънат на тая крадла?Как всички престъпници като се озоват в ареста и се разболяват,странна работа...
  • 29 Чичо АДИ

    9 2 Отговор
    Добре дошли в ЗаГРОБената ни родина ,удриииии Бриджит Бардо удрииии Цвете Цветно ,Удрииииии затриий всички та да видят ПРАСЕ ЯДЕ ЛИ ТИКВИ и САРАИ КОЧИНА СТАВА ЛИ !!
  • 30 бай ганьо

    4 8 Отговор
    ТАЗИ НАГЛА ЖЕНА Я МРАЗИ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ!
  • 31 кийх

    2 3 Отговор
    А Цветан Василев, който извлече цяла банка, се разхожда свободен в Белград. Да им ... на мафиотите, които управляват нещастната ни татковина...
  • 32 Е, и?

    0 0 Отговор
    То светица ще я изкарате тази жена!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове