Last news in Fakti

27 Юли, 2018 09:00 15 306 19

Полиция блокира Благоевград. Ето кого дири

  • радослав стипцаров-
  • радо соколето-
  • благоевград-
  • убийство

Силите на реда издирват убиец на жена 

Полиция блокира Благоевград. Ето кого дири - 1

Засилено полицейско присъствие има на всички входове и изходи на Благоевград. Униформените проверяват коли.
Полицаите издирват убиеца на 58-годишната Снежана.

Жената бе простреляна от упор около 01:00 през нощта в блок в кв. "Струмско". От много години тя стопанисва едно от най-оборотните заведения за бързо хранене в града.

Радослав Стипцаров, с прякор Соколето ,е издирваният от полицията мъж заради жестокото убийство на 58-годишната Снежка С., собственичка на заведение за бързо хранене в Благоевград "Мръсното кебапче“. Стипцаров е рецидивист, с множество криминални прояви. Това съобщава Struma.com.

Само преди няколко дни той преби жестоко дъщерята на Снежка, Силвия, с която е живял. Инцидентът стана на "Покровнишко шосе" в областния център, където Соколето свали от автомобила Силвия и я бе смлял от бой. Младата жена постъпи в болница.

Предполага се, че между Снежка и Соколето е имало скандал по този повод, затова Стипцаров бе първият заподозрян по случая, съобщиха от полицията. Радослав Стипцаров преди време въвлече в интрига и двама благоевградски полицаи, обвинявайки ги, че са го пребили без повод. Той направи "покъртителна" изповед пред Struma.com колко е невинен, обвини ченгетата и те го вкараха в съда за набеждаване и обида.

Стипцаров е лежал в затвора за брутално изнасилване на бившата си приятелка. Очаквайте подробности.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 защо не прибирате престъпниците

    158 2 Отговор
    Кой е изрода????
    Защо, тоя боклук след, като е пребил бившата си приятелка е бил на свобода???????????
    Няма държава, няма правосъдие, това е положението, поредното доказателство в какъв Кенеф живеем.

    Коментиран от #4, #12, #13

  • 2 sadisty

    100 2 Отговор
    доказан боклук но какво от това. Няма воля в тая държава да се прочисти от такава измет
  • 3 ПНСД

    67 9 Отговор
    Мъж та дрънка! Татуировки, заговори, бой на жени, изнасилване...
    Не оправдавам сегашната му приятелка, но може ли да е изнасилил бившата и ти да си с него? Каквото търсиш, това намираш...
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 защо не прибирате престъпниците

    38 1 Отговор

    До коментар #4 от "Ttt":

    Абе, Убитак, как ще са го издирвали, като се е разхождал спокойно из Благоевград и се е снабдил с пистолет, на всичкото отгоре ходил е из града съвсем спокойно, издирвал е майката на пребитата!
    Истината е, че за ПОБОЙ българската полиция не отделя ресурс, ако жертвата на побоя е оцеляла, никой не се занимава с издирване.
    Едно е да пуснеш някой за издирване, а друго е да го ТЪРСИШ и да го издириш!
  • 6 Ежко

    6 2 Отговор
    Как мразя да съм прав!
    https://fakti.bg/krimi/318378-sled-kato-iznasili-bivshata-si-sokoleto-prebi-zverski-druga-jena
  • 7 Изумен

    37 4 Отговор
    Много БЛАГОЗВУЧЕН прякор , Пожелавам в пандела дъртите Цигани да карат Соколето да им Пее на Чучура. А дано .
  • 8 Будалата

    11 15 Отговор
    Що е маке все е юнак.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Ядреното куфарче

    33 3 Отговор
    Абе, в тая, сегашната, демократична и просперираща България, населена с едни прекрасни, възпитани и деликатни хора, никога властите не наричат нещата с истинските им имена... Циганите са роми, кражбата е "противозаконно отнемане", затвора е "място за излежаване на наказание", затворника е "лишен от свобода", побоя е "спречкване", изнасилването е "сексуално посегателство" или "блудствени действия" и прочее.............................................Хубаво, Европа не дава да има "смъртна присъда". Ми тогава просто да я кръстим "Осъждане на евтаназия", и ще решим въпроса - няма смъртна присъда, но има евтаназия ! Как ви се струва ?!
  • 11 Шаран БГ

    18 1 Отговор
    Соколето е"рецидивист и с множество криминални прояви"........ Щом е такъв - той трябва да е на свобода !!! Търсели го били..... Ха дано както го криете и пазите, да не падне и прашинка върху него , така и да го намерите !!
  • 12 Пламен

    13 1 Отговор

    До коментар #1 от "защо не прибирате престъпниците":

    Защото всички са шуро-баджанак в това министерство, затова. Униформените от време оно не ряботят. Влязал веднъж, натиска стола, годината да мине и чака за пенсия. Смятат, че им плащат малко и ПРОСТО "избичват" смяната. За тези пари хич не им се занимава да ги бият по главите, да им късат пагоните, да ГИ стрелят със собствените им пистолети... А други "случайни" желаещи нямат достъп - вакантни места няма.
  • 13 vasik atanasova

    3 2 Отговор

    До коментар #1 от "защо не прибирате престъпниците":

    колега виж колко си прав ЕДИН МИНУС НЯМАШ
  • 14 Антикомунисt 1

    6 4 Отговор
    Стойте си на компютрите и си пишете гневните коментари и утре всичко ще се оправи.
  • 15 Бай

    5 3 Отговор
    Затвор до живот без замяна при строг режим
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Едо

    2 0 Отговор
    Отново предлагам: Моделът е ШВЕЙЦАРСКА ДЕМОКРАЦИЯ. Право на ВОТ имат само гражданите със средно и по-високо образование. Чрез всенародно допитване(гласуване) се избират: 1) Президент; 2) 70 членно Народно събрание, което Президентът може да РАЗГОНВА; 3) Избори на съдии и съдебно жури; 4) Избори на прокурори; 5) Избори на шерифи; 6)Избори на Граждански комисии със широки пълномощия измежду почтени, будни и образовани граждани. БРАТЯ И СЕСТРИ БЪЛГАРИ! НИЕ СМЕ ДЪРЖАВООПРЕДЕЛЯЩИЯТ ЕТНОС. ХАЙДЕ, ЗАЕДНО ДА СПАСИМ БЪЛГАРИЯ!

    Коментиран от #18

  • 18 Едо

    2 0 Отговор

    До коментар #17 от "Едо":

    Като важно допълнение-Всенародно гласуване за избор на БЪЛГАРСКИЯ ПАТРИАРХ с мандат 7 години и МИТРОПОЛИТИТЕ със срок 5 години, като Гражданските комисии на свои Пленуми имат право да отзовават всички избраници ОТ ГОРЕ ДО ДОЛУ. БЪЛГАРИ, ОТ ВСИЧКИ СТРАНИ, СЪЕДИНЯВАЙТЕ СЕ! И, НЕ БИТИЕТО ОПРЕДЕЛЯ СЪЗНАНИЕТО, А СЪЗНАНИЕТО ОПРЕДЕЛЯ БИТИЕТО! И БОГ ДА НИ Е ПРЕДНА И ЗАДНА СТРАЖА!
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.