Last news in Fakti

27 Юли, 2018 13:34 9 279 10

Издирваният убиец Соколето се самоуби

  • полиция-
  • убийство-
  • соколето

Радослав Стипцаров – Соколето, който бе издирван за убийството на 58-годишната благоевградчанката Снежана, се е самоубил.

Той е открит с огнестрелна рана в главата в къщата на двама братя в село Бараково, съобщи току-що директорът на благоевградската полиция комисар Николай Хаджиев. След извършване на убийството тази нощ е предприето издирването му по горещи следи, проверени са няколко адреса, последно – в къщата в Бараково, която е на двама братя, познати на Соколето.

Той дошъл през нощта в къщата им въоръжен и с перука, казал, че е гладен, взел е телефоните им. Къщата е щурмувана с помощта на група за тактически действия – София и Соколето е бил открит мъртъв, съобщиха от struma.bg.

Двамата братя са задържани, както и още много други лица, познати на Соколето, които имат отношение по случая. Соколето е обявен за издирване от 24 юли, след като преби приятелката си Силвия, дъщеря на Снежана. До момента той успешно се укривал.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Орлето

    53 4 Отговор
    Самоубит Браво !!! само така
  • 2 Цар Шишман

    54 6 Отговор
    Ей така трябва да ги самоубиват всичките боклуци вместо да ги "съдят". Пет такива като се самоубият при залавяне от Групата за тактически действия – София и другите ще започнат да се замислят.

    Коментиран от #7

  • 3 Митко

    41 0 Отговор
    Един кърлеж по малко!
  • 4 Истината

    40 2 Отговор
    Жалко че преди това не беше застрелял и някой депутат поне нещо героично да направи
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Бг-то

    23 1 Отговор
    Още едно голамо браво.
  • 7 Такатака

    17 4 Отговор

    До коментар #2 от "Цар Шишман":

    Съгласен съм с теб, но така се нарушават принципите на правовата държава. Не след дълго групата за тактически действия - София ще се помисли над закона и тогава ще има нов престъпни групи на барети и дуруги подобни. По разумно е да се изчистят магистратите и прокуратурата и съда да си вършат работата иначе няма да я бъде дълго. Не е хубаво да се изземват фунциите на съда, но не е хубаво и съда да не си изпълнява функциите....объркано е малко. Добре има отрепан, но ако се трепят утрепките, на тяхно място винаги ще има нови, защото системата ги развъжда по-бързо от циганин след булченски пазар. По-добре ще е да се трепят тези, които развалят системата.

    п.с. В България организирана престъпност няма (истинска)! Единствената такава са държавните структури на Ме Ве Ре, Прокуратура и съдебна власт, магистратите и законодателите!
  • 8 Браво радвам се много

    24 1 Отговор
    Един паразит по малко, браво за решението му да отърве всички от безмисленото си съществуване!!
  • 9 боцмана

    13 0 Отговор
    Такива , като това нещо (казвам това нещо , защото не мога да го нарека по друг начин) никога не се самоубиват без чужда помощ.

    Коментиран от #10

  • 10 Старпома

    1 0 Отговор

    До коментар #9 от "боцмана":

    Яяя аз го търся а той в интернет - МАРШ БЪРЗО НА МАНЕВРА