Last news in Fakti

31 Юли, 2018 15:45 3 109 8

Луд скандал в Асеновград, тухла летя по жена

  • скандал-
  • тухла
Луд скандал в Асеновград, тухла летя по жена - 1

Четирима участници в междусъседско сбиване са задържани в полицията в Асеновград. Сигнал за възникналия скандал между представители на две фамилии на ул. "Росица“ бил подаден около 22 часа снощи на тел. 112.

По първоначални данни малко преди това братя на 34 и 24 години се черпели с алкохол в двора си, когато тяхна 33-годишна съседка им направила забележка да не вдигат шум. Мъжете реагирали с обиди и заплахи и хвърлили срещу жената тухла, при което в нейна защита се намесили роднини, на 35 и 29 години.

Двете групи взаимно започнали да се замерват с твърди предмети, но в резултат на незабавната намеса на екипи от районното управление и колегите им от сектор "Специализирани полицейски сили“ конфликтът бил предотвратен без да има сериозни последствия. Пострадалата жена е настанена в болница с травма на рамото. При огледите са установени счупвания на два прозореца и врата на жилищата на враждуващите семейства.

Спрямо четиримата мъже е взета 24-часова мярка за неотклонение. Допълнителна справка показала, че всички те са с криминални прояви и осъждани. Случаят е докладван в Районна прокуратура – Асеновград, образувано е досъдебно производство по чл. 325, ал.1 от НК. Работата по документирането продължават служители от полицейското управление".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Стенли

    18 0 Отговор
    Енгри Бърдссс, тухли, прасета, перушина лети. Всичко е в руини и трупове.

    Коментиран от #5

  • 2 СтЪнимЪков

    9 0 Отговор
    Браооо , и четиримата ли ???
    Как поне единия не беше нормален???
  • 3 хиххихи

    18 0 Отговор
    ул. Росица, това е циганската махала!
  • 4 ТТ123

    18 0 Отговор
    Само сте забравили да споменете, че ул."Росица" е в циганската махала.
  • 5 Реалист

    7 1 Отговор

    До коментар #1 от "Стенли":

    Разсмя ме :):):)!!! Печелиш дневната награда за "най-точен коментар" :):):)...
  • 6 ДАААА

    9 1 Отговор
    КОЛКО ХУБАВО ЩЕШЕ ДА Е НИКОЙ ДА НЕ ГИ ПРЕКЪСВА ! САМО ТРЯБВАШЕ ДА ГИ ПАЗЯТ ДА НЕ НАПУСКАТ МАХАЛАТА !
  • 7 Мъка,мъка....

    10 1 Отговор
    Незаконни котури, криминално регистрирани цигани без адресна регистрация и полиция която пази приматите за да не си строшат тиквите,със заплати платени от ,,ТОЛЕРАТНОТО" българско племе..Това ..може да стане това само в,,държава" като ,,нашата"....
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.