17 Август, 2018 08:42, обновена 17 Август, 2018 09:26 5 386 19

Бранимир Ботев: Мутри нагло сплашват фамилията ми

  • бранимир ботев-
  • мутри-
  • туризъм

След медийните си коментари за туризма Бранимир Ботев получил и „определени съвети”

Бранимир Ботев: Мутри нагло сплашват фамилията ми - 1

Въоръжени маскирани мъже са проникнали в къщата на Бранимир Ботев във Варна. Това е станало около 22 – 22.15 часа.

По това време бившият заместник-министър на туризма не е бил в дома.

Това заяви Бранимир Ботев пред „Нова телевизия“. Той посочи, че смята, че това е било опит за сплашване.

„Опитът за проникване в дома ми стана дни, след като отправих критики към министъра на туризма Николина Ангелкова.

Това беше демонстративен опит за сплашване, а не грабеж“, заяви Бранимир Ботев. Той се закани да сезира всички институции в Европа за това, което става в България.

Около 22:10 ч. снощи в дома на Ботев били децата и майка му. Маскираните прескочили оградата, но синът на Ботев бил на терасата, развикал се, подал сигнал в полицията и това спряло бандитите да не влязат в къщата.

„Аз не съм бил вкъщи, затова съм още по-обезпокоен“, каза пред „Здравей, България“ бившият заместник-министър на туризма.

„Психически няма как това да се преодолее. Травмата е жестока, аз съм обикновен човек като всички българи. Нямам охрана от НСО и никога не съм имал”, подчерта Бранимир Ботев.

Според него причината за случилото се е „безкрайно остро интервю”, което дал преди дни за телевизия "България он ер". Основният акцент в него: „Начинът, по който се управлява туризмът от Ангелкова и хората около нея, предоставя индустрията в ръцете на мутрите”. След медийните си коментари за туризма Бранимир Ботев получил и „определени съвети”.

Той уточни, че домът му бил осветен снощи, отпред имало три автомобила, жилището му е в близост до Евксиноград, но това не спряло наглеците, прескочили оградата му.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лорка

    55 4 Отговор
    ТИМаджийте са решили да му напомнят, че Варна е тяхно владение и просто са влезли да инспектират .
  • 2 Пешо

    30 8 Отговор
    Така е. Дори и къща до Евсиноград да откраднеш пак няма да имаш спокойствие от аверите с които си крал!
  • 3 Azazel

    12 20 Отговор
    Глупости, най-обикновен опит за обир. Такива обири на къщи, докато част от обитателите са си вътре, стана по-чести от обирите, когато вътре няма никой. Ако искаха да го сплашват, щяха просто да го пребият някъде, или, ако нахлуват в къщата, да го направят, когато са сигурни, че той е там. А, те са издебнали момент, в който го няма и в къщата са само възрастна жена и сина му. И безславно са избягали веднага, щом са били забелязани.

    Коментиран от #12

  • 4 JPower

    13 14 Отговор
    Тоз как се филмирана..ако някой иска да го сплашва, няма да ходи да го обира у тях. Сина му се развикал и те избягали... смях...
  • 5 житие

    32 6 Отговор
    Критикуваш ли Англелкова критикуваш Вожда, а той помни своя произход и напомня !
  • 6 Ефтини сензации

    9 18 Отговор
    Муахахахахахахахахахаха...
    Има ли още някой, който да се връзва на комунистическото простолюдие и неговата пропаганда, че ги пускате тия статии?
  • 7 Истинолюбко

    32 3 Отговор
    Не се гаврете с човека, казва абсолютната истина за далаверите в туризма, пък ако ще да има къща на Луната. Вижте само кои политици изкарват пари от там и се сещайте за какво иде реч.
  • 8 на министъра в

    15 9 Отговор
    Га еди кифтета ни рива, нали?
    Колкото и пари да открадне човек, къща в Ексиновград да си купи, пак няма да се чувства сигурен, така е.
    За тва сега йеж ла*на и и мълчи.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Byg

    5 2 Отговор
    То и мутри като хората явно няма , щом са си тръгнали преди да влязат даже в къщата , щот те са били не в къщата а в двора , което пак си е противозаконно де , ама хем отиват страшни , страшни да бият и плашат а си плюят на петите щото синковеца се показал на терасата …. смяяяях , ташаци на рояци …. крадливи напуляци тръгнали да пооткраднат квото могат , другото са глупости според мен
  • 11 ХА ХА ХА

    4 7 Отговор
    КОМУНИСТИЧЕСКА ПРОПАГАНДА В ДЕЙСТВИЕ ,НЯМА КОЙ ДА ТИ ПОВЯРВА НА ТИЯ ПЛОСКИ ЛЪЖИ !
  • 12 Непознат

    11 2 Отговор

    До коментар #3 от "Azazel":

    Колега много си наивен,нищо тук не се случва просто така,човека знае много неща,нормално е в тази измислена държава да го сплашат ако си отваря устата.Питам правова държава ли сме,има ли правосъдие-ЕДНО ГОЛЯМО -НЕ.

    Коментиран от #13, #16

  • 13 ганьо хубавеца

    3 1 Отговор

    До коментар #12 от "Непознат":

    Как няма да знае "много неща", като и той е бил в ла*ната, и той е бъркал в кацата с меда, нормално е да се притеснява за имуществото си, като знае, как го е придобил.
    За това в България или си богат и не спиш спокойно, или си беден и спиш спокойно!
    Всеки сам избира пътя в живота си, тоя е избрал да бъде богат, за това ще сънува кошмари.
  • 14 А БЕ

    6 6 Отговор
    ТО ПРАВОСЪДНАТА СИСТЕМА Е В УСЛУГА НА БСП, ПОГЛЕДНЕТЕ НАЗАД ВЪВ ВРЕМЕТО И ЩЕ ВИДИТЕ КАК СЕ СЪДИ ПАРТИЕН КАДЪР , А МУТРИТЕ СА ОТИШЛИ ДА МУ НАПОМНЯТ, ЧЕ Е ЗАДЪЛЖЕН НА БСП И ТРЯБВА РЕДОВНО ДА СИ ВНАСЯ ВНОСКИТЕ , КВО СЕ ПРАВИ НА УЛАВ, НАЛИ ПАРТИЯТА СЪЗДАДЕ МУТРИТЕ ТОЧНО С ТАЗИ ЦЕЛ ?!
  • 15 ба ги другарко

    7 0 Отговор
    купувате си макаров за 300лв и си стреляте по помиярите, които ви заплашват, когато сте си у дома!
  • 16 Azazel

    5 0 Отговор

    До коментар #12 от "Непознат":

    Правова държава ли сме - категорично НЕ! Има ли правосъдие - категорично НЕ! Но сплашване така не се прави - технологията на сплашването изисква да бъде предадено послание, което няма как да остане неразбрано. А, случаят тук определено не е такъв. Иначе, участието му във власта и в далавери несъмнено има общо с този очевиден опит за обир - човекът е взел някой и друг подкуп и тъй като не може да си ги вложи в банка, си ги държи..., хайде познай къде...
  • 17 Люлин

    4 0 Отговор
    Най обикновенни крадци, които крадат от богатите в Евсиноград.Всяка година по това време минават гастрольори за една седмица.Проверете си криминалната хроника назад във времето.Това са Същите които крадат в София докато спят.Вече така не сплашват.Няма и за какво просто ще работят с адвокати
  • 18 У лево е Крим

    6 0 Отговор
    Не знам да ли е случайност... - Вероятно! Но така или иначе на Ангелакова всяка година и искат оставката от бранша. Който не вярва да провери! - Всяка година!
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.