17 Август, 2018 16:49 3 625 2

Хванаха Шериф, крил 11 кг амфетамини в гробище

  • шериф-
  • амфетамини-
  • гробище

Състав на Разградския окръжен съд уважи искането на Окръжната прокуратура и взе мярка за неотклонение „Задържане под стража“ на обвиняемия за държане и разпространение на наркотични вещества в особено големи размери Шериф Ш.

Престъплението по член 354а, ал. 2 от Наказателния кодекс се наказва с лишаване от свобода от 5 до 15 години и глоба от 20 000 до 100 000 лева.

Шериф Ш. бе задържан по време на специализирана операция по противодействието на наркоразпространението, осъществена от ОД на МВР в Разград под ръководството и надзора на Окръжната прокуратура, в момент на сделка.

При обиск и претърсвания на девет места в района - в различни местности на открито, в гробищния парк и в помещения, са били намерени и иззети укрити в тайници 30 000 таблетки, чието тегло е 11 кг и 400 грама. Всяка от таблетките била белязана с надпис на латиница „Porshe“. Полевият тест на откритите наркотици реагирал на амфетамини.

Шериф е осъждан три пъти, но е реабилитиран.

Определението на Разградския окръжен съд, с което е била взета най-тежката мярка за процесуална принуда – задържане под стража, подлежи на обжалване пред Апелативния съд във Варна.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    15 1 Отговор
    От тъмно зелените .... реабилитиран.

    Негър скиор ......
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.