22 Август, 2018 21:15 10 489 14

Внук уби баба си от бой край Русе

  • внук-
  • баба-
  • русе

Стреснат от стореното, убиецът сам подал сигнал на телефон 122

Внук преби баба до смърт в Русенско и тя почина в болницата, съобщиха от ОД на МВР в дунавския град.

Полицията в Русе разследва сигнал за убийството на възрастната жена. Задържан е и внукът на жертвата, който е вероятният убиец.

В ОДМВР – Русе е бил подаден сигнал от УМБАЛ „Канев“ - Русе, че в болницата е починала 82-годишна жена от с. Голямо Враново.

При извършената аутопсия на починалата било установено, че са й били нанесени удари върху лицето и тялото, има травми в областта на главата и други наранявания, които са довели до летален изход.

За изясняване на случая са били предприети незабавни действия от служителите на ОДМВР – Русе. В хода на провежданите оперативно-издирвателни мероприятия криминалистите изяснили, че травмите са били причинени на 17-18 август от 34-годишен мъж, внук на жертвата. Явно стреснат от стореното, убиецът на 18 август сам е подал сигнал на тел. 112 за влошеното здравословно състояние на баба си. Тогава с линейка тя била транспортирана до спешното отделение на русенската болница, но същия ден починала в медицинското заведение.

На адреса в село Голямо Враново е бил извършен оглед от полицията. По случая е образувано досъдебно производство за престъпление по чл. 115 от НК. Мъжът е задържан от криминалистите, повдигнато му е обвинение от разследващ полицай, а с постановление на прокуратурата е задържан в следствения арест до 72 часа. Работата послучая продължава, уточниха от МВР-Русе.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 НИК

    29 1 Отговор
    СИГУРНО ЕНАРКОМАНЧЕ ---И ЗА ПАРИ ВСИЧКО ВЬЗМОЖНО
  • 2 Цвъто

    10 9 Отговор
    Боко да се намеси
  • 3 лошолошо

    28 2 Отговор
    Майката ще ви се ебе като някой ден някой като мене перковец стане премиер... Всички който посягате на възрастни хора задължително да ви пускат да се биете с истинските мъже дето сме по 2м и 130 кила мишки скапани насрани наркомани ... не че и в пандиза няма да го направат булка ама му е малко

    Коментиран от #6

  • 4 Ефтини сензации

    12 2 Отговор
    Простолюдие...
    При това добре възпитано...
  • 5 ванката

    26 2 Отговор
    в голямо враново българи няма цветния е свършил парите и е пребил бабата за пенсията останала около 15/20лв ...
  • 6 Шансу Имамов

    8 10 Отговор

    До коментар #3 от "лошолошо":

    Кат ти издялкам винкелу у кратуната и 130 кила ша паднат от 2 метра.

    Коментиран от #8, #13

  • 7 правата на човека

    6 1 Отговор
    Да ви кажа ли кво ще стане? Съдът ще установи че смъртта не е настъпила вследствие пряк удар върху жертвата, и че извършителят всъщност е искал само да я смачка от бой, не да я убива. Тоест не е убийство, а действия косвено причинили смърт. Съответно ефективната присъда е три годинки и пак на свобода.
  • 8 Бостанджия

    10 3 Отговор

    До коментар #6 от "Шансу Имамов":

    Мюмюн, трай си да не взема да ти завра триметров пернишки винкел от закалена стомана в задника и да те забуча на бостана да плашиш гаргите.

    Коментиран от #11

  • 9 Меркел баба

    4 3 Отговор
    Индийска семейна драма
  • 10 Пламен

    2 2 Отговор
    Марийче, бях се обещал да не се занимавам с тебе, да те оставя малко да дишаш, ама ТИ се набиваш между шамарите сама?! Как може да сбъркаш спешният телефон???? в заглавието???? В коя държава живееш ти, адресна регистрация имаш ли, градски транспорт ползваш ли, хляб купуваш ли си, в парка на пейка сядаш ли? Телефон 122?? Да не сядаш на водка от 17:30 и до 21 си Хали-Банули. Това ще да е... Предния път "ЩутгарД"...
  • 11 Васил Лефски

    2 1 Отговор

    До коментар #8 от "Бостанджия":

    Малее много сербест сте станали ма а дано са срешнем да та видя ма
  • 12 Мимокмок

    3 1 Отговор
    Леле,Леле,аз ги имам трима,още са малки,ама.... времето си лети.........
  • 13 AK47

    3 2 Отговор

    До коментар #6 от "Шансу Имамов":

    Ча ша издялкаш винкел то е ясно,но само за да си доставиш вечерната доза ана*лно удоволствие.
  • 14 Данчето

    2 0 Отговор
    Учим децата си на търпение,здържаност,ако нещо ги ядосат възрастните да пазят самообладаниеА старите понякога са много заядливи,на всяка крачка поучават,настояват,недоволни от шум и дразнят.Ако не сте се уверили има време.Ако може тези поколения с разлика около 40 години да бъдат отделно.Жалко за случилото се.