Last news in Fakti

3 Октомври, 2018 09:28 2 393 3

Труп на жена изплава от блато край Пловдив

  • труп-
  • блато-
  • пловдив

Труп на жена е намерен край Първомай, предаде Plovdivnow.bg. Тялото било захвърлено в блатиста местност до брега на река Мечка. Сигналът е подаден около 19:00 часа на 28 септември от служител на РУ-Първомай.

Жената била облечена с черна блуза с дълъг ръкав и дълга пола. Самоличността й все още не е установена, тъй като в нея не били намерени никакви лични документи. На мястото е извършен оглед от криминалисти и служители на районното управление.

Тялото, което било в напреднал стадий на разложение, е транспортирано в Съдебна медицина - Пловдив. По случая е образувано досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ефтини сензации

    4 3 Отговор
    "челна бллуза", това блуза за обличане на челото ли е?
    Тъкмо се бях възхитил от сравнително доброто заглавие и челна блуза...
  • 2 895

    6 2 Отговор
    Има ли вече ден, в който да няма новина за открит труп? - Не знам в каква държава живеем, а онзи ХХХХ от Банкя по цял ден ни обяснява как живеем с погрешно усещане, за състоянието на страната и животът ни.

    Коментиран от #3

  • 3 некойси

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "895":

    Мда, когато повериш автобус с пътници на неправоспособен става опасно.
    Същото е и когато повериш управлението на държава на тъпанар, но с по-големи последствия.