Last news in Fakti

16 Октомври, 2018 16:08 2 488 5

СДВР задържа двама наркодилъри

  • сдвр-
  • наркотици-
  • кокаин-
  • марихуана-
  • дрога-
  • наркодилър

Иззети са кокаин, амфетамини и марихуана

СДВР задържа двама наркодилъри - 1

Продължават действията на столичната полиция, насочени срещу престъпления с наркотични вещества.

На 10 октомври при полицейска операция по противодействие на наркоразпространението в ж.к. „Дружба“, служители на сектор „Наркотици“ –СДВР са задържали 50-годишен наркодилър. При последвали претърсвания в жилището, обитавано от задържания, полицаите намерили и иззели множество полиетиленови пликчета, съдържащи вещества на бучки, на прах и тревиста маса. Резултатът от назначената експертна справка показал, че иззетите вещества са амфетамин с тегло 161.87 грама, кокаин - 8.97 грама и 17.44 грама марихуана.

След доклад на събраните материали в Софийска градска прокуратура задържаният е привлечен като обвиняем за престъпление по чл. 354 а от НК и му е наложена постоянна мярка „задържане под стража“.

На 11 септември, малко след 14:00 часа, на ул. „Пиротска“ служители на Трето РУ задържаха 42-годишен мъж, непосредствено след продажба на наркотици на непълнолетен. При последвалите оперативни действия полицаите намерили укрити от задържания наркотици - в тротоарно колче, непосредствено до мястото, и в тоалетната на близкото заведение. При процесуално-следствените действия са иззети 11 полиетиленови сгъвки, съдържащи тревиста маса - 6.29 грама коноп. След доклад на събраните материали в Софийска градска прокуратура 42-годишният дилър е привлечен като обвиняем за престъпление по чл.354 а от НК и му е наложена постоянна мярка за неотклонение „задържане под стража“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кумчо Вълчо

    8 1 Отговор
    Е и, утре ще ги пуснат.
  • 2 БЪЛГАРИНА

    4 0 Отговор
    Е ДА, АМА С УСЛОВНА ПРИСЪДА И ИЗПИТАТЕЛЕН СРОК ТОВА ЗНАЕШ ЛИ ГО СЛАДУР ЗЛАТЕН
  • 3 Баба на 57 г

    6 0 Отговор
    Хванали двама-капка в морето!-Колко много има още,където се разхождат на свобода,зарибяват младите хора с боклуци и никой нищо незнае за тях.
  • 4 Ventura

    6 0 Отговор
    Тези количества сигурно са за собствена употреба? Престарали са се.Какво правите с тоновете,влизащи и излизащи от България?Боце сигурно ги препродава?

    Коментиран от #5

  • 5 Ташунко

    4 0 Отговор

    До коментар #4 от "Ventura":

    Боце - Капо ди тути Капи!!