Last news in Fakti

23 Октомври, 2018 18:20 8 386 25

Кърваво меле заради проститутка в бургаски бар

  • проститутка-
  • руснаци-
  • пийп бар

Юрист и икономист от руски произход получиха „тротоарни екземи“ заради неподходящо отношение към нощна труженичка

Двама богати руски граждани – юрист и икономист, получиха урок по кавалерство, макар и на най-неочакваното за целта място. Гостите на Бургас от Москва снощи влезли добре почерпени в пийп бара на ул. „Апостол Карамитев“ 4. Вътре имало няколко клиенти, които с умерени емоции наблюдавали играта на трите пилона. Обстановката даже била унила, разказва очевидец пред "Флагман".

С влизането на двамата руснаци, на видима възраст около 35-40 г. атмосферата веднага се променила, тъй като те започнали да демонстрират бляскавото си парично благополучие.

Управителят бил готов да ги обслужи по най-перфектния начин – с питиета и момичета, ако московчаните не бяха направили груба грешка – да се държат безцеремонно и обидно към най-красивото момиче: искали да я опипват грубо пред останалите клиенти, обиждали я и заплашвали бармана, че ако не ги остави да се чувстват господари на нощта, може и да не оцелее до сутринта.

Пийп барът е добре оборудван – с три пилона и сравнително прилично обслужване, за разлика от останалите дупки за сладки наслаждения

Последната заплаха обаче дошла в повече на човека зад барплота и той натиснал паник-бутона. След 2 минути от офиса на една от най-страховитите охранителни фирми се втурнали четирима гардове с вид на разярени тигри. Те буквално изнесли двамата московчани на ръце по стълбите нагоре и ги размазали от бой на тротоара.

С това обаче безславният тур из нощните заведения на Бургас не приключил, а напротив. След като поизтрезнели, юристът и икономистът от руската столица отишли в Първо РУП-Бургас и настояли да пишат жалба срещу пийп бара, персоналът и собственикът на който е трябвало да бъдат обвинени и наказани. Видът и на двамата бил окаян.

Имали белези от нанесен побой по лицата и ръцете. Докато изчаквали да бъдат приети за изслушване обаче, двамата пострадали започнали да поизтрезняват съвсем и да се интересуват кои са „горилите“, които са ги докарали до това състояние. След като установили, че могат да влязат в още по-голяма неприятност от снощната, двойката се изнизала тихичко и се е отказала от подаване на жалба.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Руснак

    17 18 Отговор
    Ей ся ше видите какво ще ви стори патриархът - полковник
  • 2 Стамболов

    23 3 Отговор
    Абе то е ясно че си имаме страховити мутрички ама имаме и 40-50% циганско население /оня ден писаха във Факти че са 4%/ което след 20 години ще е 60-70% . . . . . . ?????
  • 3 Хасан

    23 13 Отговор
    Рускити клиенти бяха много груби и мъ опипвахъ навсякъди.
  • 4 ЕДИН ОТ ЕДИ КЪДЕ СИ

    33 19 Отговор
    САМО ТАКА...БОЙ ДО НАСИРАНЕ НА БЛЯДОВЕТЕ....ДАЖЕ МАЛКО ИМ Е БИЛО...
  • 5 Guðmundsson

    30 25 Отговор
    Абе в Бургас 90% са боклуци. Изобщо дано в най скоро време това място да бъде унищожено от цунами.

    Коментиран от #9, #23

  • 6 Расулюлах

    17 26 Отговор
    Хората отишли пари да оставят а тъпото сервитьорче викнало биячи?що сте толко прости бе ама нека си говорят квото искат руснаците нали пари ви дават
  • 7 ОНЯ СЪЩИЯ

    25 8 Отговор
    ТО ПЪК ШОПИТЕ И МАЙНИТЕ СА СТОКА..???
    АЙДЕ..АЙДЕ....И ТЕ СА СЪЩИТЕ ЛА***А...АМИ ХАЙДЕ НЕ РАЗЛАЙВАЙ КУЧЕТАТА...
    ПРИСМЯЛ СЕ ХЪРБЕЛ НА ЩЪРБЕЛ...

    Коментиран от #11

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 ОНЯ СЪЩИЯ

    6 2 Отговор

    До коментар #5 от "Guðmundsson":

    КОМЕНТАРА МИ БЕШЕ ДО ТЕБ
  • 10 Гост

    13 5 Отговор
    А какво са очаквали да стане?
    от любопитство питам, вероятно да ги чакат с питка с мед и шарена сол?
  • 11 Guðmundsson

    18 13 Отговор

    До коментар #7 от "ОНЯ СЪЩИЯ":

    Абе навсякъде има идиоти ама такива като бургаските няма никъде. В Пловдив и В Ямбол са в пъти по-културни хората, както и в помашките села.

    Коментиран от #12

  • 12 ОНЯ СЪЩИЯ

    26 4 Отговор

    До коментар #11 от "Guðmundsson":

    ТОЧНО ПЪК ЗА ПЛОВДИВ ГИ РАЗПРАВЯЙ НА НЯКОЙ ДРУГ ,КАКВИ СА....ДОСТА ВРЕМЕ СЪМ ЖИВЯЛ ТАМ И ПО НАДУТИ И ВИСОКОМЕРНИ ИНДИВИДИ НЕ СЪМ СРЕЩАЛ....САМО ЧАЛЪМИТЕ ИМ СА ГОЛЕМИ...ОТВРАТ....
    КОГАТО И ДА ИМ ОПЪНЕШ ШУТОВЕТЕ ВСЕ ЩЕ Е КЪСНО....
    НО СИ ПРАВ ДЕ....ДА НЕ СЛАГАМЕ ВСИЧКИ ПОД ЕДИН ЗНАМЕНАТЕЛ...ИДИОТИ ИМА НАВСЯКЪДЕ....КОФТИ Е ,ЧЕ СА ПОВЕЧЕ ОТ СВЕСТНИТЕ ЧОВЕЦИ..
  • 13 Начо

    12 6 Отговор
    Рашистите са си получили заслуженото
  • 14 Манаф

    10 2 Отговор
    Сигурно на пилона е била Нора Недкова випаджийката
  • 15 нффф

    18 2 Отговор
    Тъпа статия.
  • 16 полигонаКура

    6 6 Отговор
    Ей сега братушките ви е..аха мамата. Путин вече натиска бутона на куфарчето. Отивам да се кривам в кладенеца.
  • 17 случаен

    12 6 Отговор
    Познавам три мутри,които някъде 98-99та год. пребиха руснак. След около 10-тина месеца се случи така,че единият ходи и досега с патерица и така ще си ходи цял живот,а на другият липсват палецът,показалецът и средният пръст на дясната ръка. Третия предвидливо беше изчезнал от България.

    Коментиран от #18

  • 18 Баш тъй

    12 3 Отговор

    До коментар #17 от "случаен":

    От руски бандит, до руски пияндурник има голяма разлика!!! То, руските бандит избягаха от България, просто не си струва нервите и времето, да се трепят у България!!!
  • 19 Ах морето

    13 3 Отговор
    Нулева толерантност,към гости с непристойно поведение,без разлика на националност,ние сме домакини и диктуваме правилата,ако се държиш прилично,добре си дошъл,ако не и парите няма да ти помогнат!
  • 20 СпасЪ

    8 1 Отговор
    Поредната неграмотно написана статия.
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 РАМБО

    4 1 Отговор
    МАРИО ГОЛЯМО СЪЧЕНЕНИЕ
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 хитеp

    3 1 Отговор
    Хайде сега мушморока Р.Р. да им се извини и да им извърти по една тромпетка понеже са с руски паспорти!
  • 25 67йк

    4 1 Отговор
    Нещо не сте в ред. Охранителите щом са ги изнесли, НЯМАТ ПРАВО ДА ГИ БИЯТ!!!! ТОВА ВЕЧЕ СИ Е НАКАЗУЕМО, вижте членовете за частната охранителна дейност! Много ме съмнява, дали тея двамата няма да си наемат свои мутрички и тея смешници, дето са се псрестарали да се окажат в болницата много скоро! А и много ми е интересно в пийп баровете, когато си плащаш, нямаш ли право да опипваш, че и да оправяш персонала, а??? Много хора ще намерите, които ще ви обяснят как се работи в такова заведение и резултата щще е на страната на клиентите! Руснаците сигурно имат поне 100 пъти повече рессурс и възможности от тоя собственик на пийп бар ако решат да си мерят портмонетата, оня го очаква жална съдба, защото ВСИЧКО Е ПАРИ...