Last news in Fakti

1 Ноември, 2018 08:21, обновена 1 Ноември, 2018 08:26 1 886 8

Арестант е избягал от болницата в Благоевград

  • арестант-
  • болница-
  • благоевград

Беглецът бил с двама полицаи, които не успели да го спрат

Арестант е избягал от болницата в Благоевград - 1

Арестант е избягал от болницата в Благоевград, съобщи „Нова телевизия“.

Той се спуснал от прозорец.

Арестантът бил с двама полицаи, които не успели да го спрат.

Дръзкият инцидент е стана в 6:45 ч. тази сутрин. Патрул от двама полицаи довел в болницата закопчания с белезници около 18-годишен младеж, съобщава „Канал 3“. Той трябвало да бъде прегледан от лекар, преди да бъде задържан в ареста.

След като бил вкаран в Спешното отделение, единият полицаи излязъл отвън, за да се обади по телефона, а колегата му пазил задържаният младеж в отделението, докато се освободи дежурният лекар.

През цялото време арестантът се озъртал, но след като лекарят го поел за преглед в шокова зала, младежът хукнал. Той изтичал по коридора към помещението, в което почиват лекарите, когато няма пациенти.

Младежът, както си е с белезниците, излязъл през единствения прозорец без решетки, стъпил на широкия перваз под него, след което скочил на паркинга от 2 метра височина. На бегом пресякъл паркинга пред болницата и побягнал към лозята в местността Баларбаши.

Двамата полицаи веднага тръгнали да преследват младежа, но без успех. Върнали се пред болницата и се обадили за подкрепление.

Избягалият арестант се издирва.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Шарлатанче

    23 2 Отговор
    Господата полицаи си проспаха службата.
  • 2 джаич

    23 1 Отговор
    Така си е , като назначават за полицаи хора освободени от физическо и умствено слаби но преданни като кучета на глудницата ГЕРБ .
  • 3 Гост

    23 1 Отговор
    Кой знае кви шкембелии са били полицаите
  • 4 ЛАПАИ КУРА

    5 2 Отговор
    НАРКОМАНА МАА ГРОЗДЕ У ШУБРАКА ЩЕ ГО ХВАНАТ ШМАТКАТА ТО Е ЯСНО
  • 5 Смях

    5 0 Отговор
    Такива "полицаи" каквито назначават не е има ло до сега винаги са влизали с връска ама сега е извън пътя по 45 50кг момченца с страх в очите незнам каква работа могад да свършат в охранителна полиция
  • 6 И старите

    6 2 Отговор
    Или дъртаци по 300кг където обувките немогат да си вържат ама взимат пенсия и заплата
  • 7 И старите

    3 2 Отговор
    Или дъртаци по 300кг където обувките немогат да си вържат ама взимат пенсия и заплата
  • 8 СЩАПАНА ПОЛИЦИЯ

    3 0 Отговор
    СИЧКИ ДИЛЪРИ СИ ШАРЯТ НА СВОБОДА А СЯ ХИЛЯДА ЧЕНГЕТА ША ГОНЯТ ТВА ЛАПИ С ДВА ГРАМА И ТО ТРЕВА. ТИЯ ДЕН ПРОДАВАТ ХАПЧЕТАТА И БЯЛОТО ЯВНО СА ЧАСТ ОТ ВЛАСТТА ТА НЕ СМЕ ЧУЛИ АКЦИЯ ПРОТИВ ТЯХ ОТ КЪКТО ДОЙДЕ ДЕМОПРЕИБАЦИЯТА....