Last news in Fakti

14 Ноември, 2018 09:04 5 954 17

Доживотен затвор за Станислав, който уби и свари дъщеричката си

  • станислав бакърджиев-
  • назиф ахмедов

Присъдата е на първа инстанция

Доживотен затвор за Станислав, който уби и свари дъщеричката си - 1

Ужасните спомени от убийството на 4-годишната Ани Борисова в гръцката столица Атина преди четири години се съживиха по време на продължаващия процес относно хладнокръвното убийство на малкото дете, съобщи "Труд".

Малкото момиченце бе убито от собствения си баща - 30-годишният сега Станислав Бакърджиев през април 2014 г. Мъжът разчленил тялото на Ани и сварил останките във вряла вода. След това изхвърлял частите в кофите за смет около централния район в Атина, в който живее в продължение на няколко дни, за да не буди подозрение.

При разследването бил открит отпечатък от пръста на приятел на бащата - Назиф Ахмедов върху бутилка с белина, която била използвана за изчистването на кръвта на Ани от стените, пода и мебелите. Двамата мъже бяха обвинени за предумишлено убийство, гавра с мъртъв и използване на оръжие.

През 2015 г. съдът в Атина призна Станислав Бакърджиев и Назиф Ахмедов за виновни, като постанови, че са извършили жестокото убийство на момиченцето, осъзнавайки какво извършват. Двамата мъже получиха доживотни присъди. Майката на Ани - Димитрина Борисова, пък бе осъдена условно на 6 години затвор за излагане на опасност на живота на малко дете. Жената има забрана за напускане на страната през този период и на всяко 5-о число от месеца да се подписва в полицията.

Подсъдимите обаче обжалваха присъдите си през Апелативния гръцки съд. По време на делото дядото и бабата на убитото момиченце свидетелстваха, че са научили за изчезването на Ани от майката на детето, а за убийството по телевизията. Те обаче не знаели, че бащата Станислав Бакърджиев е употребявал наркотици.

Шокиращи бяха самопризнанията на бащата, който заяви, че не е убил детето, но е нарязал трупчето. Неговият адвокат заяви, че ще поиска да бъде преквалифицирано обвинението от "убийство в спокойно психическо състояние" в "смъртоносна екзекуция на непълнолетно".

Делото бе прекъснато и продължава на 6 декември.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Салам Алеко

    48 2 Отговор
    Май пак ултравиолетови се представят за българи и сравнят Родината! Утре ще поискат да лежат тук, за да могат да си излизат когато им легне!
  • 2 Алеко Салам

    30 3 Отговор
    Тези убийци, цигани ли са или турци? Това не разяснявате! Не гледайте паспорта, щото бая сирийци са си купили такива от мола!
  • 3 Българина

    26 2 Отговор
    Само смъртно наказание чрез разчленяване с коне излъчено по канал едно ЩЕ СПАСИ СТОТИЦИ ЖИВОТИ, които някой си прави сметката да отнеме. Правосъдието е това което стимулира всички умишлени убийства в скапания ес. Заколил детето си за награда всчки ще плащаме данъци да го издържаме в затвора както и роднините на детето. Ако беше мое щях да съдя държават да не плащам данък да подържам жив човека отнел най ценното ми. И съм сигурен че ще спечеля делото, защото няма сума на света която да бъде удовлетворителна, съшото като с ГО където няма горна граница на обезщетенията за роднините

    Коментиран от #8

  • 4 Pompev

    19 3 Отговор
    Не разбирам,как така ще убие,после разчлени,И даже свариии уууууххх,гнусотия...собствената си ...дъщеря...м
  • 5 Pompev

    6 5 Отговор
    А,дали е ял от месото?

    Коментиран от #9

  • 6 Иванов

    5 1 Отговор
    В древността за финикийците това си е било ежедневие. Принасяли са в жертва малките си деца на бог Молох. Дотолкова са били напреднали в тази пракника, че народът им е започнал да изчезва. За тяхна радост се появява Мойсей, който забранява тази варварска практика и ги приобщава към Еднобожието.

    Коментиран от #7

  • 7 Pompev

    5 1 Отговор

    До коментар #6 от "Иванов":

    А,дали И този е бил с финикийска вяра?

    Коментиран от #14

  • 8 Цирей

    6 1 Отговор

    До коментар #3 от "Българина":

    Идеята на европейското правосъдие не е да спасява животи а да пълни гушите на юристите и цялата чиновническа пасмина.
  • 9 Психоанализа

    8 2 Отговор

    До коментар #5 от "Pompev":

    Имаш отклонения от !! " здрав разум " Отиди на лекар на време , СЛЕД ТОВА Е КЪСНО .
  • 10 Pompev

    3 5 Отговор
    Защо бе,месо се вари да се яде!
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Иванов

    6 2 Отговор

    До коментар #7 от "Pompev":

    При употребата на твърда дрога може да се отключат спомени от предишен живот и да стане мазало. Този не случайно е пребивавал в Гърция, там е имало много финикийци. Те са били мореплаватели и търговци. Разбира се, нищо не го оневинява. Трябва да се убие с камъни.
  • 15 Guðmundsson

    4 2 Отговор
    Това ако беше във филмче на узасите щех да го гледам с пуканки и бира в ръка.
  • 16 Завеждащ 2 хирургия д-р. Т.о.ш.и.б.и.я.н

    2 0 Отговор

    До коментар #13 от "Иванов":

    Куку
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.