18 Декември, 2018 20:17, обновена 18 Декември, 2018 20:24 2 440 15

Жена зарадва ало измамници с 10 бона и злато

  • ало измама-
  • стара загора

Образувано е досъдебно производство

Жена даде 10 670 лв. и златни накити на ало-измамници. Във Второ РУ-Стара Загора се явила 71-годишна жена, която заявила, че около 15,00 часа, на 17 декември на домашния и́ телефон се е обадило непознато лице.

Лицето поискало от нея да окаже съдействие на полицията за задържане на измамници, като предостави всичките си налични парични средства.

След като била въведена в заблуждение жената хвърлила от терасата на апартамента си торба, съдържаща сумата от 10 670 лв. и златни накити.

Образувано е досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Антон 1

    30 4 Отговор
    Вече , да ви кажа не ги съжалявам !

    Много енергия се отдели да се информират хората !
    71 г. не са 91 г.! Все има роднини ,които трябва да са взели мерки !
    На моите родители 100 пъти съм им казал ,че пари по такъв начин не се предоставят .
    Ако се вържат няма да се сърдя на никого !

    Айде лека !
  • 2 666

    23 6 Отговор
    А ходят по безплатни кухни и плачат че нямали пари за храна и лекарства,а хвърлят хиляди през терасата!
  • 3 Нека старите хора

    19 1 Отговор
    да научат едно единствено правило и нека добре да го запомнят: искат ли ти пари по телефона, независимо кой и за какво - измама е.
  • 4 Гост

    13 2 Отговор
    Излишни и са на дъртата гъска...!!!!То ако нямаше глупави хора,света как щеше да просъществува. ?!Имам мускули,но нямам мозък...!
  • 5 BeverlyMerrow

    2 13 Отговор
    Плащам над $ 87 на час, работейки от дома с 2 деца у дома. Никога не съм мислила, че ще мога да го направя, но най-добрият ми приятел печели над 10 хил. На месец, правейки това и тя ме убеди да опитам. Потенциалът с това е безкраен.

    Ето какво правя.......>>>>>> www.Trade46.Com
  • 6 Еми

    8 2 Отговор
    Имат дават
  • 7 Професор Вучков

    8 2 Отговор
    Грамофон вие, майка плаче!
  • 8 Иванов

    8 9 Отговор
    Писал съм много пъти, но и тукашните чакмаци май само пишат, а не четат. С телефонни измами се занимат същества владеещи хипноза. Обикновен човек пада жертва в 8 от 10 случаи. Държава няма, та бай бабо да не ви стига, а не да се големеете спрямо жертвите, колко сте вие учени, а те прости. Пиша ви го братски, щото сте толкова повърхностни че дрънчите на кухо.
  • 9 Краен

    11 2 Отговор
    Да се въведе доживотен затвор без право на замяна за "Ало" измамниците и въпросът е приключен /жалко ,че премахнаха смъртното наказание/ .
  • 10 клавиатурна нинджа

    3 4 Отговор
    Едно не мога да разбера...защо продължавате редовно да отразявате подобен род новини- кой какви огромни суми хвърлил през терасата като последния балък и т.н....Пресцентър на МВР ли сте или искате да покажете колко е доходоносно това и да привлечете повече хора да се занимават с такава дейност??
    Поздрави от целия екип на "клавиатурни нинджи" ООД ЕИК: 11352974377
  • 11 Баба на 57 г

    6 3 Отговор
    Обаждаха се и на мен,ама неим мина номера. Мил загрижен женски глас ми се обажда и ми казва,че синът ми,(а аз имам,само една дъщеря) е катастрофирал тежко и го карат в близката болница,но там лекарите са казали,че ще трябват 10 Бона за лечението му. Жена съм неругя,но в този случай,на тази й теглих една ругатня,където предполагам,че и мъж няма да я каже,обясних й,че съм майка на дъщеря и й клопнах телефона. А друго се питам,откъде,тези по възрастни баби и дядовци от мен, имат толкова много пари,при положение,че наедно се оплакват,че пенсйте им нестигат и че немогат да изкарат от пенсия-до пенсия?!
  • 12 Ventura

    4 1 Отговор
    Ами цял ден гледат турски,
    индийски и всякакви блюкочи, нямат време за едни новини.
  • 13 Д.Б.

    5 1 Отговор
    Ако се рекламира-предупреждава по време на тези сериали. Нещата сигурно ще стоят по друг начин.
  • 14 Синдикат на Ало Измамниците

    1 5 Отговор
    За пореден път благодарим за оказаната подкрепа!
  • 15 Гост

    5 1 Отговор
    Ей ама хората са си наивни и доверчиви и това си е! Колко се изприказва за тези телефонни измами по телевизията? Колко примери за такива измами по новините всеки ден? Колко се говори на възрастните хора, че така пари по телефона не се дават? А и те гледат телевизия и новини по цял ден вкъщи! И пак, при получаване на "спешното" обаждане от мним "роднина", "лекар" или "полицай", вместо да им светне червената лампичка, че нещо не е наред в картинката, хвърлят по команда пари през балкона и се крият от страх!!! А после реват, че са измамени, мизерстват и нямат пари! Вместо тея пари, дето са ги кътали, да си помагат на себе си, ги хвърлят в печката все едно! Ама наивността не е за жалене! Само могат да се сърдят на себе си, докато има балами, ще има и тарикати! Пазете се бе хора, не бъдете наивни!!!