Last news in Fakti

24 Януари, 2019 14:44 8 364 9

Риндако вилня в Благоевград, изпочупи каквото можа

  • риндако

Вандалът, изпотрошил фризьорски салон, счупил прозорците на боулинг Корона и на няколко аптеки

Криминалнопроявен мъж вилня тази нощ в Благоевград. Според полицията вандалът, изпотрошил фризьорски салон, счупил прозорците на боулинг Корона и на няколко аптеки в Благоевград е с прякор Риндако, пише Struma.com.

Ето го и разказът на собственичката на салона Емили Николова.

Възмутена съм, първо от поведението на този човек, второ от един скандален факт. СОТ Алфа Секюрити Груп, на които си плащам, въобще не реагираха на сигнала и пристигнаха на сутринта, заедно с полицията. Този, който е изпочупил прозорците, разбрах от полицията, че му викали Риндако, познавали го били. Той дойде в салона в рамките на работното време снощи и поиска да го подстрижа. Отказах, защото беше много пиян.

Колегата ми го изгони и му казахме да дойде утре, като изтрезнее. Вероятно затова е озверял и по -късно се е върнал. Ако СОТ обаче беше реагирал, то той щеше да бъде заловен и спрян в неговите действия, разбрах, че цяла нощ е вилнял в града", разказа Емили Николова.

Полицията е задържала вандала.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Риндако

    25 1 Отговор
    Да не е благоевградския Рино Рейнс
  • 2 Vis 1

    8 1 Отговор
    Te ot sota dneshnite a i drugite mnogo sarcati sa .vse pensioneri ot rezerva .da ne sa oniq majkari deto parvo....... I posle biexa.da vidish rindako kav stava
  • 3 Ганю Ганев

    16 0 Отговор
    Рандако се оако
  • 4 Риндако

    10 1 Отговор
    Направи голямо 💩
  • 5 БГ действителност

    16 0 Отговор
    Да осъди СОТ и да си направи застраховка (което пак не е 100% гаранция). А там полицията... малко по-зле от останалите места.
  • 6 Мюмюн

    6 1 Отговор
    Май не е искал само да го подстрижат....
  • 7 ИВАН

    14 0 Отговор
    Едно време нямаше сотове и разни мутри паразити, но и рядко някоя витрина се чупеше, и смелчаците си плащаха за тарикатлъка
  • 8 Чочо

    9 0 Отговор
    Този боклук само има приятели и в СОТ и в полицията а пък ти си плащай това е България.Няма ли кой да го побие малко да му налее мозък в кухата пиянска тиква.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.