Last news in Fakti

12 Февруари, 2019 16:28 3 587 5

Двойният убиец от язовир Въча ще лежи 22 г.

  • язовир-
  • въча-
  • двоен убиец-
  • виктор траянов
Двойният убиец от язовир Въча ще лежи 22 г. - 1
Снимка: БГНЕС

След решение на ВКС Виктор Траянов, известен като двойния убиец от язовир Въча, ще изтърпява наказание от 22 години „лишаване от свобода“.

Решението не подлежи на обжалване.

Виктор Траянов е признат за виновен за четири престъпления: убийство на двама души, извършено през 2009 г. на плаваща база „Персенк“ във водите на язовир Въча;

Придобиване и държане на огнестрелно оръжие и боеприпаси;

Противозаконно повреждане на лек автомобил, и деянието е извършено от служител в организация, извършваща охранителна дейност;

Противозаконно отнемане на чуждо моторно превозно средство, като деянието е извършено в пияно състояние.

С присъдата са уважени частично и предявените граждански искове на конституираните по делото граждански ищци и частни обвинители в размер на по 150 000 лв.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Истината

    14 0 Отговор
    Егати по 11 години на човек егати срама
  • 2 Яшко

    8 0 Отговор
    Какво е това джендърдко правосъдие ,пожелавам на всички които са гласували за този ш,,,,н закон да им птетрелят по някой близък че да видим тогава за убит човек дали ше дават по 11 години пандела
  • 3 гост

    12 0 Отговор
    И след 8,9г. е на свобода, кръвнина няма да плати, ясно е. Абсурдното е, че престъплението е 2009г., а ако съдията не знае вече сме 2019г. Или делото се точи повече отколкото той лежи. Реално ако е изкарал това време в ареста то вече е свободен при приспадане на времето. Хвала на съдията, хвала на съда, неимоверни усилия са положили да осъдят двоен убиец при налични и ясни доказателства за има няма 10г. Е кажете има ли смисъл и близките очакващи възмездие как са живяли тези 10г.?
  • 4 Щом сме в ЕС и НАТО

    3 0 Отговор
    Всичко е Отлично дори Много добре ! А ако тръгнем на война срещу РУСИЯ , от нази по - юбави нема ! Търсят се много ЧУКУНДУРИ от Източноевропейските КОЛОНИИ магарищарски държавици, за да обезпечат Западна Европа ! ЗАПАДА винаги живее добре за сметка на КОЛОНИИТЕ СИ от Източна Европа, иначе ЗАГИВАТ ! Затова всичко у нас е простено само да си РУСОФОБ ! Мошеник, криминал, престъпник, фашист, нацист - Няма ПРОБЛЕМ щом си на РУСИЯ гледаш като на ВРАГ ГОЛЕМ !
  • 5 Всичко ти е простено

    0 0 Отговор
    Щом си за ЕС и НАТО !