Last news in Fakti

8 Януари, 2021 16:05 3 916 7

Откриха трупа на мъж в язовир край Хисар

  • труп-
  • мъж-
  • язовир-
  • хисар

Мъжът е работел, не е имал големи проблеми. Наскоро е претърпял лека операция на око и от тогава се е депресирал

Откриха трупа на мъж в язовир край Хисар - 1
Илюстративна снимка, БГНЕС

Страшна трагедия в Хисар разтърси местните жители. Тази сутрин на дъното на язовира в квартал "Момина баня" е открит трупа на 50-годишният Красимир Пановски от курортния град, съобщи Блиц.

На 4-и януари сутринта близки и роднини подали сигнал в полицията, че Пановски е излязъл от дома си, като заплашил, че възнамерява да се удави в язовир. Започнали издирвателни действия.

Към ченгетата от РУ-Хисар се присъединили роднини и близки. За два дни били обходени всички водоеми в района, дерета, реки и паркове. Следа от Красимир обаче нямало.

Тази сутрин в близост до язовирната стена на квартала са били намерени обувките му. Веднага била извикана група водолази от Пловдив, които след двучасово претърсване извадили тялото. Мъжът не е оставил предсмъртно писмо. По време на огледа не са констатирани следи от насилие.

Всички са в недоумение от трагедията.

Мъжът е работел, не е имал големи проблеми. Наскоро е претърпял лека операция на око и оттогава се е депресирал. Казал, че не може да живее така.

Пановски не е семеен. Живее с възрастната си майка и има сестра в чужбина. Преди операцията не е заплашвал да слага край на живота си.

Образувано е досъдебно производство. Тялото е откарано за аутопсия за Съдебна медицина-Пловдив.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Behemoth

    12 5 Отговор
    От стабилност ....половината от поколението 40-50 са стабиляга...
  • 2 Подлудял гълъб

    30 5 Отговор
    Напоследък всички са станали доста лабилни забелязвам ! ? За най- малкото си слагат въжето ! Дали пък не е някакво въздействие на 5G кулите ,и ако да ме ми се мисли като ги инсталират в цяла България ,какво ще става ? !

    Коментиран от #3

  • 3 Behemoth

    15 10 Отговор

    До коментар #2 от "Подлудял гълъб":

    Като гледам май са ти били ваксината...

    Коментиран от #4

  • 4 ЗАБЛУДЕН

    6 1 Отговор

    До коментар #3 от "Behemoth":

    Не подценявай 5G мрежите. Ще видиш след време, колко са вредни за хората, но ще е късно. Просто не си се осъзнал още.......
  • 5 Е как бе

    5 0 Отговор
    В другата статия психолога казва няма депресивни състояния ,всичко ни е 6
  • 6 Дедо1

    2 0 Отговор
    Бог да го прости човека
  • 7 Да не е

    1 1 Отговор
    Ковид???