17 Февруари, 2019 21:31 3 337 2

Пожар овъгли мъж от Козлодуй в дома му

  • пожар-
  • козлодуй-
  • мъж

Властите водят разследване

Възрастен човек е загинал при пожара, който горя снощи в къща до военното поделение в Козлодуй. Изпратените незабавно снощи на адреса два екипа огнеборци бързо потушили огъня, но въпреки техните усилия при влизането в постройката открили овъгленото тяло.

Това съобщи kozloduy-bg.info.

Все още се изясняват причините за възникването на големия пожар. От полицията са образували досъдебно производство по случая.

Припомняме, че от началото на 2019 година досега това е вторият случай на загинал при пожар на територията на общините Козлодуй и Хайредин. През януари в РСПБЗН Козлодуй е регистриран сигнал за починал 66-годишен пенсионер. Той е издъхнал в дома си от задушаване при неправилно боравене с електрическа отоплителна печка.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Димитър Кънев

    5 0 Отговор
    Стига тъпотии.Неправилно боравене.Не другари.Не е вярно.Станало е от глад.Станало е от НЕМОТИЯ.
  • 2 Еретика

    5 0 Отговор
    Стига тъпотии.Неправилно боравене.Не другари.Не е вярно.Станало е от глад.Станало е от НЕМОТИЯ.Или цигани са го обрала и после мислете.