Last news in Fakti

11 Април, 2012 19:09 1 724 2

Неуредени дългове погубили Динов?

  • станимир флоров-
  • гдбоп-
  • благоевград-
  • ивайло динов-
  • хазарт
Неуредени дългове погубили Динов? - 1
Снимка: БГНЕС

Най-вероятната причина за убийството на благоевградския бизнесмен Йордан Динов са неуредени финансови взаимоотношения, каза в Благоевград директорът на ГДБОП Станимир Флоров.

Касае се за суми в особено големи размери. Разследващите работят по няколко версии. за убийството на благоевградчанина Йордан Динов, който беше застрелян посред бял в центъра на София, пише благоевградската информационна агенция „Е-79”.

„Един от възможните мотиви е неуредени финансови взаимоотношения и става дума за сериозни суми, като смятаме, че по-скоро  не той е дължал, а някой на него”, каза главен комисар Флоров.

Според директора на ГДБОП, когато става дума за убийство, обикновено мотивите са „пари или жени”. За убийството на Динов обаче комисарят отхвърли  възможността да става въпрос за жена. Все още няма задържани по случая. Липсата на преки свидетели на убийството, по думите на Флоров, е показател, че хората се страхуват да свидетелстват.

„Всичко, което е необходимо е предприето. Колегите работят почти денонощно”, заяви Флоров.
Припомняме, че Йордан Динов беше убит на 4 април в София с шест куршума в главата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ВИП АМГ

    0 0 Отговор
    mi aide hvanete pone edin ot kilarite i porachitelite i podkupnite sadii da daadat edna podobavashta prisada che ni pisna veche.
  • 2 Кирил

    0 0 Отговор
    ... ако някой не се предаде сам - доброволно, вие никога няма и да разберете, освен да гадаете ... пробвайте с някоя врачка.