Last news in Fakti

26 Февруари, 2019 14:58 1 526 1

На "Кулата" откриха иракчанин в багажника на лек автомобил

  • кулата-
  • иракчанин-
  • бежанец-
  • багажник

Нелегалният имигрант и гръцкият му съучастник му са предадени на полицейските власти в южната ни съседка

На "Кулата" откриха иракчанин в багажника на лек автомобил - 1
Илюстративна снимка, БГНЕС

Иракчанин без документи за самоличност е бил открит в багажника на лек автомобил след проверка на ГКПП "Кулата", съобщиха от пресцентъра на МВР.

Към 22:00 часа снощи на граничния пункт "Кулата – Промахон" пристигнал за влизане в България лек автомобил Ford с гръцка регистрация, управляван от 51-годишен гръцки гражданин. След проверката на документа за самоличност, българският граничен полицай, работещ на входящото трасе за леки автомобили, разпоредил на водача да слезе и да отвори багажника за извършване на физическа проверка. В този момент шофьорът потеглил с автомобила си, опитвайки се да осуети проверката. Колата тръгнала към гръцки магазин, намиращ се след ГКПП "Промахон", последвана от трима български гранични полицаи. На паркинга пред магазина шофьорът спрял и тръгнал към багажника на колата. Пристигналите в този момент гранични полицаи установили, че в багажника има укрит мъж, който бил без документи за самоличност и заявил, че е иракчанин.

Гръцкият шофьор и нелегалният имигрант са задържани и предадени на гръцките полицейски власти.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гошко-шофьорчето

    1 0 Отговор
    Бил е резервната гума на форда.