Last news in Fakti

27 Февруари, 2019 18:11 5 303 25

Ето го Борислав, който уби жестоко съпругата си два дни преди развода (СНИМКА)

  • варна-
  • домашно насилие-
  • убийство

Двамата са имали брак от около 6 години, като през цялото това време има свидетелства за битови скандали

40-годишната Кремена, която бе открита мъртва във Варна, е била с психични отклонения. Това твърдят колеги на мъжа ѝ, съобщи БЛИЦ.

За тежкото престъпление, извършено по особено жесток начин, е задържан 41-годишният съпруг на жертвата Борислав. Фамилията му е Николов.

Трагедията се разиграла на ул. Никола Кънев 32 в центъра на Варна. На 10-ти февруари тази година убиецът Борислав е започнал работа в златарски магазин.

Съпругът на жертвата е ходил надран на работа. Предполага се, че това са били белези в следствие на скандалите, които двамата са имали.

Съседите на семейството многократно чували, че нещо се случва в техния апартамент, но никой не ги е виждал и познавал.

16-годишно момиче, живеещо в блока, сподели, че преди време Кремена е звъняла на вратата ѝ, за да остане за малко при нея. Съседката потвърди, че Кремена е изглеждала с психични отклонения.

Друг мъж от кооперацията разкри, че е чувал как Борислав е удрял и биел съпругата си.

Собственикът на златарския магазин, в който е работил Борислав, се направи на разсеян и каза, че не знае нищо за случая, както и, че неговият служител Борислав Николов е в отпуска.

Припомняме, че редица жалби, включително и за закана за убийство, е подавала 40-годишната жена.

Двамата са имали брак от около 6 години, като през цялото това време има свидетелства за битови скандали и побоища.

На 26 февруари тази година е било насрочено бракоразводното дело на семейството във Варненския районен съд.

На 24 февруари тази година в жилището, наето от семейството, Борислав пребил съпругата си до смърт. След това се обадил на майка си да дойде да му помогне да си изнесе багажа. Прибрал си вещите – личен багаж, телевизор и др., и двамата напуснали дома, като оставили пребитата жена, без да ѝ окажат нужната помощ.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 746

    45 7 Отговор
    Изглежда не само жената е имала психически отклонение...А защо жените масово търпят такива комплексирани олегофрени до себе си питам аз ??? И вместо да се разведат, те стоят да ги мачкат,и малтретират..Или повечето жени са прости пу-кти или пък са мазохистки и им е кеф да им чупят главите всяка вечер ...По съм склонен да вярвам на второто !!!
  • 2 Д-р. Т.о.ш.и.б.и.я.н.завеждаш 2 хирургия

    18 6 Отговор
    Требе да се нанижи на бич-кол.и да чует другите кандидати.
  • 3 Eee

    15 9 Отговор
    При демокрацията всичко е позволено.

    Коментиран от #8, #25

  • 4 Д-р Фройд

    40 2 Отговор
    Жената може да е изперкала в последствие след този тормоз 6 годишен!
  • 5 Ето

    25 4 Отговор
    българи е = комплексар
  • 6 Хамлет

    14 3 Отговор
    Изперкулясали жено убийци бродят по българските земи!
  • 7 Бат Вал

    23 3 Отговор
    Нормално е човек да има психични откшонения след 6 години психически тормоз! А ако товаа е било съпътствано и с побоища, особено с удари пи главата, то тогава няма как бдз тях! Познавам жена с висше образование, която след системни побоища от съпруга и, в мпмента не може да събере две и дсе! Този грябва д а лежи дълги години...
  • 8 Димитърдд

    13 5 Отговор

    До коментар #3 от "Eee":

    Какво общо има демокрацията бе зомби. Истинската демокрация значи ред, върховенството на закона пред които всички са равни, дисциплина. В най демократичната държава каквато е САЩ за няколко грама кокаин можеш да лежиш над 20 години в затвора. А в България ги хващат с килограми и повечето от хванатите не влизат в затвора. Ето това е част от комунистическата мафия.
  • 9 Димитърдд

    5 6 Отговор
    Какво общо има демокрацията бе зомби. Истинската демокрация значи ред, върховенството на закона пред които всички са равни, дисциплина. В най демократичната държава каквато е САЩ за няколко грама кокаин можеш да лежиш над 20 години в затвора. А в България ги хващат с килограми и повечето от хванатите не влизат в затвора. Ето това е част от комунистическата мафия.

    Коментиран от #11

  • 10 Алфа Вълка

    5 18 Отговор
    Трябвало да се разведе човека и да не си цапа ръцете с едно клекнало пикаещо животно.
    Жалко за човечеца! Трябвало да отиде с някой приятел да си вземе багажа, а не сега да гние по затворите заради една мастика.
  • 11 така беше

    7 3 Отговор

    До коментар #9 от "Димитърдд":

    Подкрепям напълно! Странни хора пишат, каквото им падне, а то никак не говори добре за това какво е ясно на българина и какво не. За всичко им виновна демокрацията, като не си дават сметка, че разликата между режима и демокрацията е тази, че при един режим престъпленията просто се прикриват, за тях не се говори, а ако са извършени от "наши хора", те просто остават ненаказани. Което води до чувство на недосегаемост и насърчава престъпността.
  • 12 БЪЛГАРИЯ Е КОЧИНАТА на ЕС !

    7 4 Отговор
    Средата определя съзнанието. Нека ни е честита Евроинтеграцията ! Сега сме къде, къде по- добре от соца ! Боже как сме оцеляли тогава ?

    Коментиран от #13

  • 13 Алфа Вълка

    1 6 Отговор

    До коментар #12 от "БЪЛГАРИЯ Е КОЧИНАТА на ЕС !":

    Е като е било толкова хубаво, защо го няма още, ах негова мама!

    Коментиран от #17

  • 14 Биде

    20 1 Отговор
    Жената била с психически отклонения, ами неговото поведение какво е??????Добре да допуснем паднало му пердето, но да оставиш в съседната стая да умира човек, а ти невъзмутимо да си събираш багажа ???И нещо към мъжете побойници- намерете си някой бабаит и ходи се млати с него,а не със слаби и беззащитни жени!!!

    Коментиран от #15

  • 15 Алфа Вълка

    4 5 Отговор

    До коментар #14 от "Биде":

    НАЙ-МНОГО СЕ СЪБЕРАТ И ДА НАБИЯТ И ДВАМАТА ЖЕНАТА. Те такива винаги си уйдисват, мълчи си там и ти акъли даваш.
  • 16 Шуменец

    10 0 Отговор
    За 6 години малтретиране и никаква помощ от полицията от подадените жалби, който и да е ще получи психически отклонения.
  • 17 ванката

    2 5 Отговор

    До коментар #13 от "Алфа Вълка":

    ти чувал ли си америка да остави нещо хубаво да се случва някоя държава???

    Коментиран от #21

  • 18 стоян георгиев

    1 2 Отговор
    и се почна.жената е била с психически отклонения и е съвсем нормално и уместно този красавец да я претрепа!!!после възмутените български граждани ще пожужат два три дни и ще забравят,а до седмица ще загине друга жена и така .обществото от морални стожери сега ще прокълне убиеца ,но нищо няма да се промени.обаче ако се вземат мерки глобално и ако се спазят предписанията на съвета на европа ,написани в истанбулската конвенция,оооо тогава ще е рев!!!!та нека си мрът жените,просто нищо неможе да се направи освен да се хвърля по някоя и друга клетва еи така да не е без хич!
  • 19 Хмммм

    2 2 Отговор
    И двамата явно са имали психични отклонения
  • 20 Соломон

    5 1 Отговор
    Странно как неговите колеги тръгнали да го защитават... Да не би и те да са били свидетели на побойщата на този Умник . Това е умишлено убийство . Тази жена го е траела 6 години да я Унижава този Слабак .
    Що не се сбие с някой мъж , жени тръгнал да бие . Хора Обществото загива , все повече битовизъм с насилие .
    Мир на душата на жената която е чистела миела прала го този Насилник ....
  • 21 Алфа Вълка

    0 1 Отговор

    До коментар #17 от "ванката":

    Айде пак Америка. Няма америки мамерики, ако е силна една система не може да се разбие толкова лесно.
  • 22 Къв е тоя уе

    3 2 Отговор
    Жив мутър. Гола глава лошо момче какво искаш. Жената е мъртва. Как не го е срам. На този ще му забия един кол в голата куха тиква и гледай къв фонтан ще тече. Ма защо да влизам в затвора да го лежа тоз изрод. Трябва да е доживотен без право на замяна.
  • 23 тъпчо

    2 0 Отговор
    Вероятно е я побърквал от бой с психически тормоз и тя е полудяла. Сигурно я е обиждал,биел, заплашвал, а сигурно и майка у отделно я е подлагала на психически тормоз. Това е много често срещано в българските семейства без образование и култура.
  • 24 бай иван

    1 0 Отговор
    Според мен институциите трябва да обследват хората, които са подали такива жалби и ако се види, че са в депресия и невъзможност да разбират реалността и да се борят срещу нея, да се изолират от семейната среда, да се съберат доказателства дали това психическо състояние не е временно и причинено от съпруг/а и ако да-да им се предлага помощ, докато станат достатъчно силни и адекватни, за да се справят сами с психическия тормоз. Вероятно това е бил случая и тук-психически срината жена от бой и стрес от тоя хубостник
  • 25 Реалист

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Eee":

    Това не демокрация а комунизъм в Титов Вариант.ГЕРБ,ДПС,СДС,НДСВ, всичките те са филиали на БКП. Посочете ми поне един ,който да не е свързан с БКП или ДС Банкстер,Т.нар. Политици и Преститутки Медийни .
    Гледайте Диагноза с Ифандиев или Безкомпромисно с Жеков.