Last news in Fakti

28 Февруари, 2019 09:50, обновена 28 Февруари, 2019 09:59 6 263 6

Намериха убит таксиджия между Разград и село Дянково (СНИМКИ)

  • таксиджия-
  • полиция-
  • убийство

Изясняват се причините за тежкия инцидент и се издирва евентуален извършител

Намериха убит таксиджия между Разград и село Дянково (СНИМКИ) - 1

Таксиметров шофьор е намерен убит на пътя между Разград и село Дянково, съобщи БНР. Сигналът за инцидента е получен в полицията снощи около 22 часа.

Първоначално информацията е била, че става дума за катастрофа, но при огледите е установено, че се касае за криминално престъпление.

Сигнал за транспортно произшествие е получен в 21.40 часа на 27 февруари на тел.112. Локацията на инцидента е пътя Разград – село Дянково, след жп прелеза.

Това уточниха от полицията.

Намериха убит таксиджия между Разград и село Дянково (СНИМКИ)

Първоначално на място пристига автопатрулен екип, който установява таксиметров автомобил „Дачия Логан“ с разградска регистрация, излязъл извън пътното платно. В гората, на около 8 метра от автомобила, е открит труп на мъж. Предприети са следствени действия и оглед на местопроизшествието от оперативна група служители на „Криминална полиция“ и съдебен лекар.

Установено е, че се касае за убийство. Тялото с две прободно-порезни рани от нож в областта на врата се оказва на водача на таксито. Впоследствие е установена самоличността му – 63-годишен мъж от Разград, който по данни на собственика на колата е управлявал автомобила като таксиметров. Образувано е досъдебно производство по чл. 115 от НК.

Намериха убит таксиджия между Разград и село Дянково (СНИМКИ)

Случаят се разследва от екипи на полицията в Разград. Изясняват се причините за тежкия инцидент и се издирва евентуален извършител.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пешо

    28 3 Отговор
    Спрете циганския терор!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 КОГА В ТАКСИТАТА НАЙ НАКРАЯ ЩЕ

    7 2 Отговор
    МОНТИРАТ ВИДЕО РЕГИСТРАТОРИ.???-:,???&^:;;;;;,()(&;&,,&
  • 4 БОЙ

    3 0 Отговор
    ОСТАВКИ НА МИНИСТРИ
  • 5 Ейййй ще ги избием

    9 2 Отговор
    И сега и таксиметрови убиват! Как не ви е срам бе цигани! Военни , полицай сега таксиметрови убивате! Кви сте вие уее! Утре ще ми убивате магазинерки , тираджии , банкери , лекари и др!!! Ще ви очистим!
  • 6 Mорук

    1 2 Отговор
    Трябваше да се е самоубил ,убийство звучи зле