Last news in Fakti

4 Март, 2019 15:16 4 530 18

Убиецът от Езерово - многократно осъждан изнасилвач

  • езерово-
  • варна-
  • убийство

Варненският окръжен съд остави в ареста 38-годишния престъпник

Убиецът от Езерово - многократно осъждан изнасилвач - 1
Снимка: varna24.bg

Варненският окръжен съд остави в ареста 38-годишния мъж, обвинен за убийството на негов съселянин от село Езерово.

Престъплението беше извършено на 1 март. Обвиняемият Стоян Д. и 54-годишната му жертва са се познавали и са имали стари конфликти помежду си. Задържаният е многократно осъждан, включително за блудство и изнасилване, като през 2013 г. е бил условно предсрочно освободен.

Според съда от събраните до момента материали по случая може да се направи обосновано предположение, че мъжът е съпричастен към престъплението, за което е обвинен. Освен това, ако е с по-лека мярка за неотклонение, може да се укрие или да извърши друго престъпление.

Определението на Окръжния съд може да бъде обжалвано в едноседмичен срок.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Глас

    31 1 Отговор
    Така става,като ги пускате на свобода тези рецидивисти!

    Коментиран от #2, #11

  • 2 Гост

    21 2 Отговор

    До коментар #1 от "Глас":

    Това е свободна бг. Свода за всички и всичко. Можете да правите каквото си искате, нали сме свободни.
  • 3 Гост

    15 2 Отговор
    Некога такива боклуци ги оправаха бързо ама са е демокрациа
  • 4 Баш Майсторът

    17 0 Отговор
    38-годишния мъж, многократно осъждан, включително за блудство и изнасилване, като през 2013 г. е бил условно предсрочно освободен.



    Че на,колко е бил осъден,за тези престъпления?И пуснат предсрочно.Белене му е майката.

    Коментиран от #5

  • 5 БКП

    14 1 Отговор

    До коментар #4 от "Баш Майсторът":

    Ако властта беше Народната„още след пъвата си такава проява щеше да приключи там с кирка в главата за да няма възможност за рецидив.За Демокрацията обаче такива там били репресирани и жалките им роднини трябва държавата да ги компенсира.
  • 6 Семра

    14 3 Отговор
    Аз съм дъщеря му на убития и мога да ви кажа че този човек го познаваме още от деца и винаги е бил един долен изруд който тормозеше децата винаги е правел побоища.Много хора е нападнал под въздействие на алкохол и дрога.И онази нощ е бил пиян.А както той е твърдял че не го е искал записите от камерите показват точно обратното по особено жесток начин го е направил и свидетелите го чули че повтарял "Ще те убия Майка Ти Турска оставете ме ще го убия.Това е предумишлено убийство.Той излезе ли на свобода жив няма да остане повярвайте ми.

    Коментиран от #12

  • 7 ванката

    12 1 Отговор
    добре де никой ли не вижда че повечето убииства стават от такива индивиди с много присъди и съответно щом имат много присъди а са едва на средата на живота си то означава че тези хора никога няма да се променят и тогава одва следния казус сигурни престъпници трябва ли да живеят с обикновенните хора или трябва да са в затвора до живот само защото имат системни нарушения на закона за кратък период от живота си??? нека да не ги убиват но нетрябва и държавата да ги храни а те сами ходят работят и ще ядат неработят глад затворите трябва сами да си изкарват бюджета с труд на затворниците а не ние да ги храним вие да ги пускате и те да ни трепят!!!
  • 8 ВСС

    2 1 Отговор
    😂😂😂😂😂😂😂
  • 9 Христо

    11 1 Отговор
    Затворите да станат с режим на концлагери за да бъдат наистина превъзпитавани престъпниците! След трето провинение/присъда за лишаване от свобода задължително да се преминава към евтаназия пред очите на всички затворници. След като индивида не се превъзпитава и продължава с престъпленията, то индивида е тумор за обществото и трябва да бъде отстранен.
    Та такива като тоя от статията ще ги има докато затворите са ни като курорти и разни институции защитават правата за затворниците...
  • 10 Mr.Hristov

    8 0 Отговор
    Да нали не е закачал семейството на тия които са го освободили предсрочно?Който се е подписал за освобождаването на тоя терорист,
    той носи 100% вина за положението !
    Но закона е сляп !!!
  • 11 Голям прос

    8 0 Отговор

    До коментар #1 от "Глас":

    Пускат ги и като ги хванат отново, пак съд и тн. Парички за съдебната система на гърба на препатилите.
  • 12 1234

    2 2 Отговор

    До коментар #6 от "Семра":

    Ти заплаха за убийство ли отправяш в края на твоя коментар?

    Коментиран от #13

  • 13 Семра

    2 0 Отговор

    До коментар #12 от "1234":

    Ако видиш записа как го убива в яда си и ти ще заплашиш със убийство такива заслужават убийство със убиство

    Коментиран от #17

  • 14 един

    3 0 Отговор
    Става все по-интересно. Многократно осъждан за блудство и изнасилване, пък и за други провинения, пуснат предсрочно. Такива като него под път и над път. Както е тръгнало, скоро ще намираме в пощенските си кутии инструкции от МВР как да се предпазваме от престъпниците сами. Имаше такова явление в недалечното ни минало. Тогава ще зададем въпрос, бихте ли ни въоръжили, за да ги убиваме, без след това да водите дела, докато окончателно ни съсипете? Че нещо нещата са непоносими. Престъпниците са повече от нормалните хора!
  • 15 Гадината

    1 0 Отговор
    Работещ екарисаж му е майката и вътре жив.
  • 16 Илен

    3 0 Отговор
    Такива да остават до живот в затвора и да работят в мините,по строежите,в кариерите до края на живота си да работят,да се молят за прошка на греховете си,да работят ,да работят и така докато Бог ги прибере при себе си.Не може честните и почтените хора да плащат престоя на тоя в затвора,той да лежи буквално,а ние да му плащаме да го хранят,да го пазят,да го лекуват и т. н.Няма справедливост в тази държава,докато жертвите на убитите плащат за престоя в затвора, на този който е убил техният близък,в каква държава живеем,хора!
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.