Last news in Fakti

5 Март, 2019 16:45 2 559 4

Кървава драма в плевенско село

  • застрелян-
  • ставерци

Възрастен мъж е бил застрелян с пушка от свой съселянин

Възрастен мъж е бил застрелян с пушка от свой съселянин. Инцидентът е станал в събота в плевенското село Ставерци, съобщават от полицията. 64-годишният мъж е починал на място. Изстрелът е произведен от 87-годишен от същото село.

Местопрестъплението е посетено от полицейски служители. Извършени са процесуално-следствени действия за изясняване на случая. Оръжието е предадено на служителите на реда и предстоят експертизи. Уведомен е дежурният прокурор при Окръжна прокуратура - Плевен. Образувано е досъдебно производство.

Стрелецът е арестуван първоначално за срок до 24 часа. Повдигнато му е обвинение и с постановление на наблюдаващия прокурор е задържан за 72 часа.

Работата по случая продължава под надзора и ръководството на прокуратурата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ДАААА

    12 5 Отговор
    В ПЛЕВЕНСКО НЕ ХОДЕТЕ , ТАМ СА ИЗТРИЩЕЛИ , ЕДИН С ЛОПАТА ДРУГ С ПУШКА , НА ТАБЕЛАТА ЗА НАСЕЛЕНО МЯСТО ТРЯБВА ДА ИМА ДОБАВКА „ ДОБРЕ ДОШЛИ В ДИВИЯ ЗАПАД ” !
  • 2 Ъщъров

    5 1 Отговор
    Объркали са само годината. Мисли ли са, че 3.03.1877г.
  • 3 Гост

    1 0 Отговор
    Много хора изтрещеха,това е лошото
  • 4 точи

    0 0 Отговор
    ГЕРБ са виновни,Бойко е за разстрел, герб ни доведоха до тук и това положение, да се изтребваме един друг и да се самоубиваме всеки ден от отчаяние,мизерия,безпаричие и липса на алтернатива.Да се връщат БСМ по-добре,като ГЕРБ такива идиоти до сега не са управлявали майка България.