Last news in Fakti

11 Март, 2019 10:31 5 825 7

Катаджия се ядоса на бившата си и наряза гумите на колата ѝ

  • катаджия-
  • гуми-
  • бивша

Задържан преди Коледа от служители на отдел "Вътрешна сигурност“ за рязане на автомобилни гуми в Казанлък катаджия сключи споразумение с прокуратурата и се размина с пробация.

Споразумението между Радослав Баросов и магистратите е одобрено от състав на районния съд в Града на розите на 5 март и е окончателно.

Баросов, който беше арестуван в хода на вътрешна проверка на 12 декември е направил пълни самопризнания, че на 16 септември м.г. по улиците на града е нарязал с нож 4 гуми марка "Дипломат“ , собственост на Ана Здравкова заради влошени взаимоотношения между двамата, пише Монитор.

През следващите 6 месеца младият мъж ще трябва да се подписва по два пъти седмично в местното РУ "Полиция“ и периодично да се среща с пробационен служител. Веднага след задържането му той бе отстранен временно от работа.

Арестът на Баросов съвпадна по време с изчезването, а в последствие и със смъртта на прекия му началник, Тодор Николов, чийто тяло бе открито край село Бузовград с огнестрелна рана в главата на 12 декември.

Тогава бе лансирана и версията , че Николов, известен сред колегите си с прозвището Геслера се е самоубил, изплашен от ареста на подчинения и евентуално разплитане на корупционна схема в сектор "Пътна полиция“.

Досъдебното производство за смъртта на 44-годишния Тодор Николов все още не завършено. Срокът бе удължен с два месеца, след като недалеко от трупа му бяха намерени захвърлени в канал 15 000 лв, самоделен бележник и револвер с неустановена марка в кожен кобур.

Проверка в профила на Баросов показва, че той все още работи в системата на МВР.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сектант

    7 3 Отговор
    Сега трябва да и купи и един дъстър че жената ходи пеша.
  • 2 Стоян

    4 0 Отговор
    Купил-нарязъл
  • 3 НУДИ

    7 0 Отговор
    ХА ХА ХА ОТ КОГА ВЪТРЕШНА СИГУРНОСТ СЕ ЗАНИМАВА С РЯЗАНИ ГУМИ

    Коментиран от #6

  • 4 bmw

    1 0 Отговор
    Да трябва да я накаже сурово.Трябва да и купи дъстър и след 5000км с него ,сиг ще иска да се самоубие.
  • 5 ХОЛ

    2 0 Отговор
    ТРИ МЕСЕЦА НЕ ГО ХВАНАЛИ ПРЕДСТАВЯМ СИ АКО Е НЯКОЙ СЕРИОЗНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ДА СИ НАПРАВЯ САМОПРИЗНАНИЯ ЛИ ДОКАЗВАЙТЕ САМОПРЕЗНАНИЯ НИКОГА ДОКАЗВАЙТЕ СИ СЪБИРАЙТЕ ДОКАЗАТЕЛСТВА ШМАТКИТЕ СИ САМОПРИЗНАВАТ
  • 6 112

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "НУДИ":

    имат по-важни секретни задачи , да хващат спящите в патрулките.
  • 7 БАРО

    1 0 Отговор
    Тоя с гумите го Хванахме А кога ще хванеме тия дето нарязаха държавата на скрап