Last news in Fakti

17 Април, 2012 13:32 1 313 1

Луд с арбалет сее паника в Самоков

  • арбалет-
  • самоков

52- годишен мъж, въоръжен с арбалет, беше задържан за грабеж в Самоков, съобщиха от МВР. На 15 април около 20.15 часа на тел. 112 мъж подал сигнал, че докато се разхождал с внучката си в близост до стадион “Искър”, непознат мъж ги заплашил с арбалет, отнел фотоапарат от детето, и побягнал в неизвестна посока.
Полицейските служители предприели незабавни издирвателни и заградителни действия и за кратко време установили и задържали извършителя. Оказало се, че 52- годишният П.К. от Самоков не за първи път влиза в полезрението на полицията. Психично нестабилният мъж системно бил предупреждаван и задържан за противообществени прояви след употреба на алкохол. Полицаите иззели арбалета заедно с шест стрели. Мъжът е бил задържан с полицейска заповед за 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство за извършено престъпление по чл. 198 от Наказателния кодекс. Материалите са докладвани на районната прокуратура.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иванов-Градска

    0 0 Отговор
    И тоя докато не убие някой няма да го затворят !