13 Март, 2019 19:10 2 951 8

Пребилият дъщеря си имал съмнения, че тя продава наркотици

  • дъщеря-
  • побой

Христов и съпругата му, с която са разведени, години наред водят съдебна битка за трите им деца

Пребилият дъщеря си имал съмнения, че тя продава наркотици - 1

Христо Христов, който преби 14-годишната си дъщеря Девора, обжалва днес пред състав на Варненския окръжен съд мярката си за неотклонение "задържане под стража", предаде Varna24.bg. Ето някои от думите, които каза Христо в съдебната зала:

"Имах съмнения, че продава наркотици. Обичам децата си и се боря за тях с всички сили. Девора е най-голямата ми слабост, именно затова тя се превърна в проблемно дете, не случайно кръстих и хотела си на нея. Агресията в конкретния случай ми се отключи, когато разбрах, че ме обира за пореден път. Видях в телефона ѝ и контакт с име "Дилърката".

Както вече стана известно, Христов е морски офицер, собственик на хотел "Девора" в к.к. "Чайка". До побоя се стигнало, след като девойката, която дошла да живее при него, откраднала 2000 евро, част от които пратила на майка си, а друга на приятелки.

Христов и съпругата му, с която са разведени, години наред водят съдебна битка за трите им деца, момченце на 8, 14-годишната Девора и 16-годишната Ванеса, която живее при баща си.

На свое заседание преди дни комисия към Агенция "Закрила на детето" във Варна реши да настани 14-годишната девойка в кризисен щаб във Варна, където с нея да работят експерти.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Баща

    24 1 Отговор
    Майката има лошо влияние и не вярвам в историята с увесването от балкона малката е явна крадла а майката алчна лъжкиня още като говореше пред камерата беше съмнителна.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Batushka

    16 4 Отговор
    Аз ви казвам че жените са по кофти часта на българското човечество ....те провокират злото в първосигналните Ганьовци...
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Истината

    20 1 Отговор
    Явно майката е парцал и учи и дъщеря си ...а бащата си е прав кой знае колко му се е насъбрало..имам познат с две големи дъщери дето неискат и да видят майка си защото е урва а и за капак последния и мъж я бие ...защо ли???
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Анонимен

    9 1 Отговор
    Аз подкрепям бащата,, защото ако бях била синът си на време, нямаше да се събере с лоши приятели които му изиграха лош номер и отнесе затвор, бой до дупка,