Last news in Fakti

27 Март, 2019 17:38 1 635 6

Мароканец избяга от полицията в „Пирогов”

  • мароканец-
  • пирогов-
  • паспорт

Завели го в неадекватно състояние в токсикологията, 3 часа по-късно успял да се измъкне

Мароканец избяга от полицията в „Пирогов” - 1

Марокански гражданин се издирва, след като успя да избяга на придружаващия го полицейски патрул в „Пирогов”, съобщи bTV.

Около 3 ч. тази нощ мъжът бил открит от униформени в безпомощно състояние на столичната ул. ''Ангел Кънчев''. Паспортът на чужденеца се оказал изтекъл, при което бил задържан.

Заради състоянието му мароканецът не бил отведен в районното управление, а в токсикологията на „Пирогов”. Заедно с него останал полицейски патрул.

При все още неясни обстоятелства, обаче, около 6 ч. тази сутрин чужденецът успял да избяга от отделението и все още не е открит.

Издирването продължава, по случая е назначена проверка.

От МВР потвърдиха, че търсят избягал арестант.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Чук

    25 1 Отговор
    Родната милиция го пази 😁
  • 2 Аквамен Маринов

    12 0 Отговор
    СкакаУец ! Просто не им се е занимавало и са "задрямали" ?
  • 3 Маркиз дьо Отзад

    9 1 Отговор
    Сефте! Милиция, та дрънка! Шкембелии, бандити и тъпанари - тва е родното МеВеРе!
  • 4 Ама

    7 0 Отговор
    Бегал ли е или е вървял спокойно?🏃🕺

    Коментиран от #5

  • 5 gvdff

    7 0 Отговор

    До коментар #4 от "Ама":

    Само не го изкараха бивш маратонец. Не знам какво става, но последно време полицаите ги бият, плашат, не им обръщат внимание, самите те се пръскат с газ, реват, крадат им камерите- реват, самокатастрофират, спъват се докато ходят. А сега гърчав мароканец, който е в не особено адекватно състояние бяга от болница в центъра на софия, заобиколен от полицаи.
    Вижте, уважавам полицаите (наистина), ама това вече е срам за професията. Аз на тяхно място бих потърсил друг източник на доход,
  • 6 Шаран БГ

    1 0 Отговор
    На № 5 "gvdff" Колко му е да се изниже от болницата? Пък и какво толкова да го пази, като е бил в безпомощно състояние ?!? Много добре знам, какво е да си редови полицай! За тяхната неприятна / според мен/ работа не искам да словоблудствам. Разберете ! Полицаят е последната гайка от държавната машина.За да се случват тези срамни за мен ,като гражданин на тази страна, неприятни ,дори отвратителни неща с тях / все пак те са представители на държавата, на нейната власт / единствена вина носят техните началници и политиците ни. Особено политиците ни по върховете, които позволявайки такива неща да се случват със най-"ситните" служители от МВР, сами си "плюят в очите" !! Не проумявам, за какъв чеп, хойкат по света, като не виждат най-елементарното нещо в една чужда държава - какво е полицай? Отношението на цялото общество към него и защо го има !?!? Впрочем - кой в тази държава е авторитет и всички се отнасят с уважение към него ? Митьо Очите и Десислава.........може би !?