Last news in Fakti

28 Март, 2019 12:25 4 151 7

Хванаха столичните Бони и Клайд в чисто нов краден джип

  • пери-
  • павлин петров-
  • автокрадец

Пери бил засечен на кръстовището на булевардите "България" и "Тодор Каблешков" около 19 часа

Хванаха столичните Бони и Клайд в чисто нов краден джип - 1

Автокрадецът Павлин Петров-Пери, който бе задържан в краден джип в столицата, е ползвал за свой съучастник приятелката си Галена Миладинова. Това съобщиха на пресконференция директорът на СДВР старши комисар Георги Хаджиев и районният прокурор на София Радослав Димов.

По думите на комисар Хаджиев, криминалистите са засекли Пери на кръстовището на булевардите "България" и "Тодор Каблешков" около 19 часа. Автокрадецът, който е с дебело криминално досие, се опитал да избяга с опасна маневра. Последвало преследване.

"Заловихме го след кратко преследване, след като той се заби челно в патрулка", допълни шефът на СДВР, цитиран от dir.bg.

Според криминалистите, от края на януари досега столичните Бони и Клайд са откраднали три автомобила от висок клас. Пери крадял колите, а приятелката му го превозвала до мястото, където били паркирани те. След кражбите автомобилите били карани по тесни улички в гараж и след това се решавало дали да пренабият номерата на рамите им и да ги пласират в страната.

Джипът, който Пери откраднал е "Нисан" само на 3000 километра, уточни началникът на отдел "Криминална полиция" в СДВР комисар Ангел Бадънков. Той обясни, че при такива нови коли цената, която крадците биха поискали със сигурност не би била под 20 000 лева.

Павлин Петров и Галена Миладинова са задържани за 72 часа. До момента са им повдигнати обвинения за вещно укривателство, но работата по случая продължава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Генералът

    14 3 Отговор
    Властите ги хващат когато решат. Но дотогава ги оставят да си вършат каквото си искат.

    Коментиран от #3

  • 2 СОЛОМОН

    24 2 Отговор
    ДОЖИВОТЕН ЗАТВОР ЗА ПОВТАРЯЩИ СЕ КРАЖБИ . ТОЕС ЕДИН БИВА ,ВТОРИ ПЪТ ВДИГАШ НАКАЗАНИЕТО ДВОЙНО . ТРЕТИ ПЪТ ОЗНАЧАВА ,ЧЕ СИ НЕПОПРАВИМ КРАДЕЦ И ДИРЕКТНО ДОЖИВОТЕН ЗАТВОР .

    Коментиран от #5

  • 3 ДА БЕ...

    4 7 Отговор

    До коментар #1 от "Генералът":

    И КАК РАЗБРА.....???? ИЛИ ТАКА СИ ГИ ПЛЕЩИШ....ХАХАХА...

    Коментиран от #4

  • 4 А ИНАЧЕ

    14 0 Отговор

    До коментар #3 от "ДА БЕ...":

    ТЕЗИ ЛА****А СИ ГО ЗАСЛУЖАВАТ....ПОНЕ ДВЕ ДОЖИВОТНИ...НАЙ-МАЛКО...
  • 5 Васил Иванов

    0 8 Отговор

    До коментар #2 от "СОЛОМОН":

    А на теб също ти пожелавам доживотен затвор, защото в бг всички са там!
    Ти деца нямал ли дано лежат една седмица поне да ти разкажат как е !!!
  • 6 Деамааим

    4 0 Отговор
    Нисан за 100 000 лв. + Патрулка за 100 000 лв. = Арест 72часа
  • 7 Гост

    0 0 Отговор
    И какво ще им направят.Абе защо им давате гластност.Тихо мълком в мазата на районното направи му няколко интервенции и го остави някъде.Такива паразити не са нужни на обществото.