Last news in Fakti

11 Април, 2019 20:50 3 227 5

Екшън в Първомай! 19-годишен с пистолет плаши жители с убийство

  • първомай-
  • пистолет-
  • убийство

Установено било, че по време на случилото се оръжието е било без боеприпаси

19-годишен бе задържан в полицията в Първомай след отправена закана за убийство. Екшънът се разиграл вчера, около 18.45 пред магазин в града.

Разяреният младеж насочил газов пистолет срещу двама местни жители, които от своя страна потърсили съдействие от полицията и звъннали на тел. 112.

Служители на районното управление веднага се отзовали на подадения сигнал. Установено било, че по време на случилото се оръжието е било без боеприпаси, а справка в полицейските регистри показала, че е регистрирано по установения ред.

Извършителят е отведен за едно денонощие в полицейския арест. Материалите по образуваното бързо производство са докладвани в районната прокуратура.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сега

    27 3 Отговор
    Ако е българин - глоба, затвор, чси, мъка до самоубийство. Ако е римлянин да не се закача.
  • 2 рицар без броня

    25 1 Отговор
    Тъпа работа, за какво го носи тоя пищов празен.......че като го изкара на някой дето има боен оня направо да му види сметката!
  • 3 ванката

    7 1 Отговор
    значи и да се защитатва човек неможе неискам да вземам страна но предлагам гледна точка поради не много ясната информация от статията не се разбира дали момчето не е озвадило пистоле за защита от циганска наглост и също така хората заплашени дали не са точно цигани ... пак казвам гледна точка не се разбира нищо от статия какъв е точно случая може да е поредния амфетаджия който се мисли за велик
  • 4 Пешо

    11 1 Отговор
    Това не е новина, няма никаква конкретика, не може да се пише така.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.