Last news in Fakti

16 Април, 2019 11:34 1 794 9

Най-добрите ни джебчийки атакуват папата

  • джебчийки-
  • папа

Преди идването на височайшия гост, основно събитие за крадлите е Великден

Най-добрите ни джебчийки атакуват папата - 1
Снимка: shutterstock

Най-добрите ни джебчийки, работещи в чужбина, започват да се прибират след седмица-две от всички краища на Европа за Великден и Гергьовден. Тази година ваканцията им съвпада с посещението на Папа Франциск у нас - събитие със струпване на много хора, на което опитните крадци ще си пробват късмета в тълпата, пише в. "Телеграф".

За да бъдат ограничени възможностите им да бъркат в чужди чанти, на място ще има както униформени полицаи, така и цивилни, познаващи контингента и начина на действие. За сигурността по време на посещението на папата ще се грижат и служители на НСО.

Преди идването на височайшия гост, основно събитие за крадлите е Великден. Макар че тогава си идват от гурбет по-скоро, за да си починат, не пропускат възможността да се смесят с хората и да поработят. Любимите им места в София са храмът "Св. Александър Невски" и църквата "Света Неделя". Това е една от причините по време на Възкресение Христово районът около "Св. Неделя" да прилича на луксозно автомобилно изложение.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Опа

    5 3 Отговор
    Ще искам да ми целува краката! Поне ще съм първия българин на който папата е целувал краката, а тиквата галил по главата!

    Коментиран от #2

  • 2 мии

    4 1 Отговор

    До коментар #1 от "Опа":

    Ако си черен има шанс, но ако си бледолик забрави....това е само за манги и тикви
  • 3 Справедлив

    13 0 Отговор
    Хан Круме...къде си велики владетел наш?!?!? Да им отрежеш ръчичките на тия подли Мангалченца ?!?!

    Коментиран от #4

  • 4 Княз Крум

    5 1 Отговор

    До коментар #3 от "Справедлив":

    Никога не съм се наричал хан . Аз и всичките ми сънародници са били князе и царе . Господ е българин и е предвидил метеж на мангали и чифути в близко бъдеще
  • 5 Да се пребират

    2 0 Отговор
    Затвора в бг ги чака.
  • 6 Селянин без колело

    3 0 Отговор
    Айдее и папата ще изгори като ги знам нашите шебеци колко са бдителни. В близките 100 години няма за има кой да гали баце по главата.
  • 7 Дедоти

    0 0 Отговор
    Оксиморон - добри джебчийки, на авторът може да са му се случвали и добри, ама нормалните хора все лоши ги преджобват. Език мой, грях мой, страх мой...
  • 8 свидетел

    1 0 Отговор
    Циганските кланове на джебчийките от Игнатиево - Варненско са признати в ЦЯЛ СВЯТ!
  • 9 Националист

    1 0 Отговор
    Без спирали или връзване на тръбите на циганките, циганията само ще расте и расте и расте. Дано властимащите го проумеят, че това е пътя за решаване на циганския бандитски проблем.