Last news in Fakti

16 Април, 2019 11:01 2 380 5

Смразяващо откритие! Намериха убит пастир до река Места

  • пастир-
  • места

До късно през нощта полицаи са правили оглед на мястото, а районът е бил отцепен

Смразяващо откритие! Намериха убит пастир до река Места - 1
Снимка: БГНЕС

Пастир е открит мъртъв снощи в близост до река Места в землището на хаджидимовското село Абланица, съобщава struma.bg. По тялото на мъжа са открити следи от порезни рани.

До късно през нощта полицаи са правили оглед на мястото, а районът е бил отцепен.

Починалият е родом от Петричко, но работил в селото. Гледал е биволи в местна ферма. Тялото му е открито от собственика ѝ.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дайте снимка

    4 10 Отговор
    Да му видя умрелия труп.
  • 2 ТАС

    6 1 Отговор
    Дано не са биволите, че те не са крави макар, че много хора си мислят така. Бивола запомни ли те с лошо до края на живота си ще те деби дати го върне. И не са плашливи. Не случайно дивите биволи са от 10-те най-опасни животни в Африка. И единственото животно избиващо лъвове целенасочено.
  • 3 Бай мангау

    7 1 Отговор
    Нашити пак съ прикалили
  • 4 Изгъзиците

    3 0 Отговор
    МА ТЕ РОМЧИТА БЙЕ . . . ЗЛАТНИ РОЖБИЧКИ, 2-та МИЛИОНА РАБОТЕЩИ БЪЛГАРИ ПОНЕЖЕ СА БОГАТИ ТА МОГАТ ДА СИ ПОЗВОЛЯТ ДА ИЗХРАНВАТ И 500.000 РОМСКИ РОЖБИЧКИ
  • 5 запознат

    1 0 Отговор
    Глупости на търкалета -престанете да лъжете и подвеждате хората бе .Човека си е починал от инфаркт ,лекарите са издали смъртен акт и няма никакви следи от насилие по тялото му.....и човека не е от Петричко .