Last news in Fakti

4 Май, 2012 16:08 1 735 3

Тежки присъди за насилници

  • тежки присъди-
  • изнасилване-
  • асеновград

Асеновградския районен съд осъди за изнасилване подсъдимите Никола Карастоянов, Никола Делев, Стефан Карастоянов и Николай Петров.

Те бяха признати за виновни в това, че на 07.05.2010 год. в Асеновград, в местността „Св. Кирик” край Асеновград и в с.Леново, обл.Пловдивска са изнасили две момичета, ненавършили 18-годишна възраст. Освен това жертвите са били и заплашвани.
      Никола Карастоянов беше признат за виновен и за извършване на блудствени действия по отношение на момичетата – престъпление по чл. 150 ал.1 от НК. / общо 5 са обвиненията, за които беше признат за виновен – за изнасилване на момичетата и за извършване на блудствени действия спрямо тях /.
      За извършените от Никола Карастоянов деяния му беше наложено общо най - тежко наказание от 13 години затвор при първоначален строг режим .
      За извършеното от Никола Делев, Николай Петров и Стефан Карастоянов деяние им беше наложено наказание от по 10 години лишаване от свобода при първоначален строг режим на всеки един от тях.
         Присъдата подлежи на обжалване и протест в 15 дневен срок пред Окръжен съд Пловдив. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 а!

    1 0 Отговор
    На мен ми се струват пък леки тея присъди!
  • 2 ББ

    1 0 Отговор
    немога да повярвам за изнасилване 13 години и за убииството на 6 човека в Асеновград пиян на куче пак толкова нещо в тая държава е збъркана затва пожелавам на наще съдий и магистрати всичко най лошо да им се случи!!
  • 3 Кирил Червенков

    1 0 Отговор
    do jivot