Last news in Fakti

23 Май, 2019 14:50 4 636 3

Хванаха мъжа, прострелял бившата си в Шумен

  • простреляна-
  • шумен

Тя е без опасност за живота

Хванаха мъжа, прострелял бившата си в Шумен - 1
Снимката е илюстративна

Задържан е 31-годишният мъж, прострелял бившата си съпруга. Вчера около 05,10 часа в оперативната дежурна част на ОДМВР - Шумен е получен сигнал, че на път в индустриалната зона на град Шумен 31-годишен мъж от град Шумен е прострелял бившата си съпруга, която е на 26 години. Това съобщиха от ОДМВР - Шумен.

Жената е транспортирана от екип на центъра за спешна медицинска помощ в МБАЛ - Шумен, където е установено, че е с наранявания в главата зад лявото ухо. Извършена е оперативна интервенция. Настанена е за лечение без опасност за живота.

В хода на първоначалните мероприятия е установено, че 31-годишният мъж е препречил пътя с управлявания от него лек автомобил „Опел“ на лек автомобил „Фолксваген“, в който е пътувала бившата му съпруга. След като е слязла от автомобила, 31-годишният мъж е произвел изстрели и е напуснал мястото на инцидента. По-късно е задържан в РУ - Разград.

Намерени са изхвърлените от него оръжие, с което е осъществено деянието (газов револвер преправен за стрелба със сачми) и мобилни телефони. Започнато е досъдебно производство.

С постановление на прокурор от Окръжна прокуратура е задържан за срок до 72 часа и е приведен в сектор „Арести“ на ОСИН Шумен.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 възмутен

    5 0 Отговор
    Пълна излагация. Какво, гори ли си нямаме, пещери ли? Да те хванат на втория ден. Виж хората, к'во правят.
  • 2 Мющерията ром!

    3 0 Отговор
    Дали заслужава това....!!!!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.